Zalatnay Cini szerint a lombikprogramok is közrejátszhattak petefészekrákja kialakulásában

Forrás: Facebook/Mokka -
petefészekrák Zalatnay Sarolta lombikprogram Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta is megküzdött a gyilkos kórral, nála petefészekrákot diagnosztizáltak annak idején. Meggyőződése, hogy lombikprogramjai közrejátszhattak a betegség kialakulásában. 

A gyilkos kór nem válogat, rengeteg ember esik áldozatául, hazai és külföldi sztárokat is ismerünk, akik megküzdöttek már vele. Zalatnay Cini a petefészekrákkal harcolt annak idején, és meggyőződése, hogy a lombikbeültetései is közrejátszhattak a betegség kialakulásában.

Zalatnay Cini a petefészekrákot győzte le Forrás: Facebook/Mokka

"

meggyőződésem, hogy a hét lombikbeültetésem is közrejátszott abban, hogy rákos lettem.

Borsnak

Sztárok, akik túlélték a rákot: Robert De Nirotól Rábaközi Andreáig


Nagyon nehéz felvenni a harcot a gyilkos kórral, a sztárok is azért beszéltek betegségükről, hogy erőt adjanak mindenkinek, aki éppen küzd a gyógyulásért. A rák ugyanis nem válogat, a nemre, a korra és egyéb körülményre sincsen tekintettel. A rendszeres szűrővizsgálatok az egyetlenek, amelyek segíthetnek megelőzni, vagy időben elkapni a betegséget. Ez volt Zalatnay Sarolta szerencséje, és Robert De Niro is erre hívta fel a figyelmet betegsége során. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Ritka betegségben szenved az édesanya, mellei megkeserítik az életéthttp://www.life.hu/drlife/20190409-ritka-betegsegben-szenved-az-edesanya-mellei-megkeseritik-az-eletet.htmlHatalmas mellei megkeserítik a 25 éves édesanya, Fiona Hornby életét. Nem meri szoptatni a gyerekét, mert attól fél, hogy megfojtja a kebleivel. Műtéttel lehetne segíteni ritka betegségén, ám az rengeteg pénzbe kerül. Dr. LifeOrigoIsmét kórházi kezelésre szorult Whoopi Goldberghttp://www.life.hu/drlife/20190409-ismet-korhazi-kezelesre-szorult-whoopi-goldberg.htmlSúlyos tüdőgyulladása után ismét kórházi kezelésre szorult Whoopi Goldberg. Dr. Life--Intim szagok és illatok – mi a normális?http://www.life.hu/drlife/20190404-intim-szagok-es-illatok-mi-a-normalis-es-mi-nem-az.htmlAz intim illat egy különösen kényes téma: nem szívesen beszélünk róla akkor sem, ha a sajátunkat illetőleg érzünk változást, és akkor sem, ha a partnerünkét nem tartjuk megfelelőnek. Mégis foglalkozni kell vele, mert azon túl, hogy ízlések és pofonok eltérőek, egyes szagok akár komoly betegségre is utalhatnak. Dr. LifeOrigoLiptai Claudia kislánya, Gesztesi Panka gyógytornára járhttp://www.life.hu/drlife/20190408-liptai-claudia-kislanya-gesztesi-panka-gyogytornara-jar.htmlGyógytornára jár Liptai Claudia lánya, Panka. Dr. LifeOrigoTóth Róbert kajakos állapota javul: már 5 kezelésen van túl Houstonbanhttp://www.life.hu/drlife/20190408-toth-robert-kajakos-allapot-javul-mar-5-kezelesen-van-tul-houstonban.htmlTúl van az ötödik kezelésen Houstonban Tóth Róbert, korábbi U23-as Európa-bajnok kajakos. A sportolót ritka rákos megbetegedés támadta meg, úgy tűnik, most javul az állapota. Dr. Life--Ekkor érdemes lefeküdni, ha reggel kipihenten szeretnénk ébrednihttp://www.life.hu/drlife/20190404-ekkor-erdemes-lefekudni-ha-reggel-kipihenten-szeretnenk-ebredni.htmlKiderült, mikor kell lefeküdnünk aludni, hogy reggel kipihenten ébredjünk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.