Eszenyi Enikő betegsége miatt elmarad néhány előadás

Fotó: Origo -
betegség Eszenyi Enikő előadás Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak Eszenyi Enikőért a rajongói, ugyanis a színésznő előadásait lemondták: ezért nem léphet színpadra.

Rossz hírt közölt a Vígszínház Eszenyi Enikőről: sajnos a színésznő következő előadásai elmaradnak. A tájékoztatás szerint betegség miatt kényszerülnek elhalasztani néhány darabot, arról azonban nem adtak bővebb tájékoztatást, hogy mi baja a színésznőnek.

Eszenyi Enikő megbetegedett Fotó: Origo

„Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2019. április 15-én és 16-án este a Vígszínházban a Premier című előadásunk Eszenyi Enikő betegsége miatt elmarad. A megváltott jegyek a május 27-i és 28-i előadásokra érvényesek vagy április 30-ig visszaválthatók a Vígszínház jegypénztáraiban és a Szervezési Irodánkban. A vágy villamosa május 27-re meghirdetett előadása elmarad a Pesti Színházban. A megváltott jegyek az előadás kezdetéig visszaválthatók vagy beválthatók a Premier meghirdetett előadásaira. Megértésüket köszönjük!” – írta a Vígszínház a Facebook-oldalán.

Egy kádban habfürdőzik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190415-egy-kadban-habfurdozik-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egy kádban habfürdőzik friss fotóján. TV + SztárokOrigoFotósorozat készült Ábel Anitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fotosorozat-keszult-abel-anitarol.htmlÁbel Anitáról fotósorozat készült, amelyből már mutatott is egy-két részletet a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fuggosegerol-vallott-szabo-simon.htmlSzabó Simon színész lerántotta a leplet a függőségéről: erről a szenvedélyéről még a legnagyobb hajtás közepette sem tud lemondani.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKajdi Csaba megbántotta Weisz Fannit: vezetési képességén viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-kajdi-csaba-megbantotta-weisz-fannit-vezetesi-kepessegen-viccelodott.htmlKajdi Csabának sikerült viccelődésével túllőnie a célon: nagyon megbántotta Weisz Fannit.TV + Sztárok--Vajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-vajna-timi-meg-nem-dolgozta-fel-ferje-andy-vajna-halalat.htmlVajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. TV + SztárokOrigoOldalmellet villantott Singh Viki – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-oldalmellet-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.