Sas József állapotáról nyilatkozott barátja, Baranyi László színművész

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség agyvérzés Sas József kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas Józsefet új intézménybe szállították át, itt már egyénileg foglalkoznak a gyógyulásával. Barátja, Baranyi László színművész már ott látogatta meg, és elárulta, hogy van most a színész.

Sas József thaiföldi nyaralásuk alatt lett rosszul, kétoldali agyvérzést kapott. Külön repülőgéppel szállították haza, hogy itthon folytassák a kezelését. Több intézményben is ápolták a komikust, nemrég pedig egy új helyre szállították. Barátja, Baranyi László színművész legutóbb már itt látogatta meg Sas Józsefet.

Így van most Sas József Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Néhány napja szállították át, pénteken már az új helyén jártam nála! Nagyon jó körülmények közé került Jóska, itt egyénileg foglalkoznak vele" – mondta a Blikknek a színész. Ez nagy könnyebbség Sas József feleségének, Zsuzsának is, hiszen nem kell annyit utaznia: ő már a végkimerülés határán állt.

Érzi, hogy rengeteg szeretettel vesszük körül, és ezért jó a kedve, tele van energiával,

Litauszki Róbert labdarúgó kislánya agyvelőgyulladást kapotthttp://www.life.hu/drlife/20190624-litauszki-robert-labdarugo-kislany-agyvelogyulladast-kapott.htmlA családi nyaraláson kapott agyvelőgyulladást az Újpest focistájának, Litauszki Róbertnek a hároméves kislánya, Lia. Dr. Life--Maradona reagált arra a pletykára, miszerint Alzheimer-kórban szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20190624-maradona-reagalt-arra-a-pletykara-miszerint-alzheimerben-szenved.htmlDiego Maradona cáfolta azt a pletykát, miszerint Alzheimer-kórban szenved. Dr. Life--Nicole Scherzinger bulimiás volthttp://www.life.hu/drlife/20190617-nicole-scherzinger-bulimias-volt.htmlŐszintén beszélt egészségügyi gondjáról egy interjúban Nicole Scherzinger. Az énekesnő bevallotta, hogy korábban bulimiás volt. Dr. Life--Testünk nem a 8, hanem a kétszer 4 órás alvást igényelnéhttp://www.life.hu/drlife/20190617-nem-is-kell-8-orat-aludnunk-johet-a-delutani-szundi.htmlIgyekszel betartani a napi 8 óra éjszakai alvást? Ne érezd magad rosszul, ha nehezen megy, vagy épp sokszor érzed úgy, hogy szundítanál egyet délután. Az alváskutató szerint ez teljesen normális. Dr. LifeOrigoIdeges vagy? Így nyugtasd le magadhttp://www.life.hu/drlife/20190524-trukkok-ahhoz-hogy-lenyugtasd-magad-ha-ideges-vagy.htmlAz otthoni problémák, a munkahelyi stressz, a megfelelési kényszer, a párkapcsolati nehézségek mind-mind okot adhatnak arra, hogy a megszokottnál idegesebb, feszültebb, feldúltabb legyél. Nincs ezzel semmi baj, de jó, ha tudod, a hosszú időn át tartó stresszes állapot komoly károkat okozhat a szervezetedben. Éppen ezért törekedned kell arra, hogy minél előbb visszatérj a nyugalmi állapotba. Mutatjuk, hogyan. Dr. LifeOrigoKülönös tünetekkel jelentkezhet a nőknél a szívinfarktushttp://www.life.hu/drlife/20190620-kulonos-tunetekkel-jelentkezhet-a-noknel-a-szivinfarktus.htmlA nők esetében más tünetek jelentkeznek szívinfarktusnál, ezért nagyon fontos, hogy tisztában legyünk velük. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.