Laklóth Aladár színművészt ledobta magáról a ló, majd meg is taposta

Forrás: TV2 -
sérülés baleset lovaglás Laklóth Aladár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes helyzetbe került Laklóth Aladár színész: ledobta magáról a ló, és meg is taposta.

„Az utolsó kép az, ahogy látom a patáját, és jön felém” – emlékezett vissza balesetére Laklóth Aladár. A színművészt ugratás közben dobta le magáról a ló. Sokan ültek a nézőtéren, meg akarta fékezni az állatot, így került alá.

„Estem már többször, de így, a ló alá még nem” – folytatta a színész, aki először vette fel a kobakot is. Szerencsére a sisakot találta el az állat, amikor megtaposta. „Én már csak arra emlékszem, amikor tesznek be a mentőbe.”

A mellkasán még mindig meglátszik a ló patájának a nyoma, ha pár centivel jobbra vagy balra érte volna a nagy súly, komoly törésekkel kellene most együtt élnie. „Vagy a kulcscsontomat roncsolja, vagy a vállízületet. Ebből a szempontból udvarias volt, izomba lépett” – mondta Laklóth Aladár, akitől azt kérték orvosai, hogy lehetőleg pihenjen. A színész a szédüléssel még mindig küzd, de kijelentette: a lovak iránti szeretetén ez semmit nem változtat.

Geszti Péter retináját vissza kellett varrni: ötödször esett át a beavatkozásonhttp://www.life.hu/drlife/20190717-geszti-peter-retinajat-vissza-kellett-varrni-otodszor-esett-at-a-beavatkozason.htmlMár 17 évesen meg kellett műteni Geszti Péter retináját, erre pedig most újra sor került. A reklámszakember könnyne elveszíthette volna a látását is. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA mellrák kezelésére alkalmas nanorészecskéket fejlesztenek kínai kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190716-a-mellrak-kezelesere-alkalmas-nanoreszecskeket-fejlesztenek-kinai-kutato.htmlA melldaganat egy agresszív típusának kezelésére alkalmas nanorészecskéket fejlesztenek kínai kutatók. Dr. LifeOrigoEgy háziorvos szerint valójában semmi nem enyhít a másnaposságonhttp://www.life.hu/drlife/20190716-egy-haziorvos-szerint-valojaban-semmi-nem-enyhit-a-masnapossagon.htmlEgy szakember elárulta, valójában semmit nem használnak a köztudatban keringő praktikák a másnaposság ellen. Dr. Life--Életmódváltással csökkenthető az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20190716-eletmodvaltassal-csokkentheto-az-alzheimer-kor-kialakulasanak-kockazatat.htmlAz egészséges életmód csökkentheti az Alzheimer-kór és a demencia más formáinak kockázatát – derült ki egy friss kutatásból. Dr. Life--Nehéz időszakon megy keresztül Zana Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20190716-nehez-idoszakon-megy-keresztul-zana-jozsef-baleset-betegseg.htmlNincsen jó időszaka Ganxsta Zolee édesapjának, Zana Józsefnek. Előbb baleset érte, majd agyérgörccsel kórházba került. Dr. LifeOrigoHazatérhet a kórházból Sas Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20190716-hazaterhet-a-korhazbol-sas-jozsef-szinmuvesz-humorista.htmlSas József barátja, Heller Tamás elárulta, az agyvérzésen átesett színművész a héten elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet pesthidegkúti otthonába. Dr. LifeMTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.