Búvárkodás közben hólyagosra égett egy tinilány háta – döbbenetes fotó

Forrás: Thinkstock -
égés fotó tini búvárkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy óra búvárkodás kellett ahhoz, hogy egy tinilány elképesztő égési sérüléseket szenvedjen a nyaralása alatt. Fotóját figyelmeztetésképpen osztotta meg közösségi oldalán.

Kubában nyaralt családjával egy tinilány, aki a nyaralás utolsó napján még búvárkodott egyet. Bár alig egy órát töltött így a vízben és saját bevallása szerint be is kente magát napvédővel, a nap sugarai olyan erősek voltak, hogy elképesztő égési sérüléseket okoztak nála: hólyagosra égett a háta – tudatta a foxnews, a fotót is itt nézheted meg.

Ma már otthon van, lábadozik és elmesélte történetét a közösségi oldalán, hátha valaki tanul a hibájából.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Kit Harington kijött a rehabilitációs központbólhttp://www.life.hu/drlife/20190731-kit-harington-kijott-a-rehabilitacios-kozpontbol.htmlNehéz időszakon ment keresztül a Trónok harca színésze, Kit Harington. Érzelmeivel nem tudott megbirkózni, az alkoholban keresett vigaszt. Két hónapot töltött rehabilitáción, ahonnan most egészségesen távozott. Dr. Life--Az agyműködésre is káros lehet az elektromos cigarettahttp://www.life.hu/drlife/20190731-az-agymukodesre-is-karos-lehet-az-elektromos-cigaretta.htmlAz elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell a használatát – olvasható az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken közzétett jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról. Dr. Life--Ezért ne tartsd vissza soha a vizeletedethttp://www.life.hu/drlife/20190730-ezert-ne-tartsd-vissza-soha-a-vizeletedet.htmlTe is gyakran visszatartod a vizeletedet, mert esetleg nincs időd vagy lehetőséged elmenni vécére? Sajnos ezzel az egészségedet kockáztatod. Nézzük, hosszú távon milyen betegségeket idézhet elő a vizelet-visszatartás! Dr. LifeOrigoBoros Lajos hamarosan újra kés alá fekszikhttp://www.life.hu/drlife/20190730-boros-lajos-hamarosan-ujra-kes-ala-fekszik.htmlSikerült híznia, erősödnie Boros Lajosnak. Egészségi állapota javul, ám szeptemberben újra kés alá kell feküdnie. A rádiós elmondta, hogy érzi magát most. Dr. Life--Súlyos szövődmények alakulhatnak ki, ha nem vesszük komolyan az allergia kezeléséthttp://www.life.hu/drlife/20190715-sulyos-szovodmenyek-alakulhatnak-ki-ha-nem-vesszuk-komolyan-az-allergia-kezeleset.htmlAz allergiásoknak nem csak az életminőségük romolhat a kellemetlen tünetek miatt, a nem kezelt érzékenység jóval komolyabb következményekkel járhat. Nem szabad félvállról venni az allergiát, ugyanis ennek talaján akár krónikus gyulladások is kialakulhatnak. Ha azonban idejében fellépünk a panaszok ellen, elkerülhetjük a súlyos szövődményeket. Dr. LifeOrigoHúzzuk vagy ne húzzuk? – így kezeljük a kisfiúk fitymaszűkületéthttp://www.life.hu/drlife/20190719-huzzuk-vagy-ne-huzzuk-igy-kezeljuk-a-kisfiuk-fitymaszukuletet.htmlAmikor gyermekünk születik, nem egyszer futunk bele olyan kérdésekbe, amelyekről minden szakértő, családtag, barát másként nyilatkozik. Laikusként, kiváltképp első gyermekes szülőként nem könnyű eldöntenünk, kinek adjunk igazat. Ilyen kényes és megosztó téma a kisfiúk péniszén lévő bőr „tornáztatása” is. Riogatás és félinformációk helyett következzenek most a hiteles szakmai érvek és a legfontosabb tudnivalók dr. Kovács Tamás egyetemi adjunktustól, a Szegedi Tudományegyetem Gyermeksebészeti Osztályának vezetőjétől. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.