A mellrákkal küzdő Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotáról

Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho -
állapot rák Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Newton-John mellrákkal küzd, most nyilatkozott arról, hogy érzi magát.

Olivia Newton-John negyedik stádiumú mellrákkal küzd, már nem először néz szembe a gyilkos kórral. Először 1992-ben diagnosztizálták, majd 2013-ban ismét kiújult a betegség. Mindkétszer sikerült legyőznie, de sajnos nem örökre. 2017 májusában kiderült, hogy a rák ismét megtámadta és ezúttal áttétek is képződtek. A színésznő a megpróbáltatások ellenére nagyon bátor, és nem vesztette el a pozitív életszemléletét. Mindenkit biztosított arról legutóbbi nyilvános megjelenésén, hogy a történtek ellenére jól érzi magát.

Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotáról Forrás: Brazil Photo Press/Brazil Photo Press/Vanessa Carvalho

Csak azt akarom, hogy mindenki tudja, itt vagyok, és jól érzem magam. Kihívásokkal teli év volt, mivel a keresztcsontomat is eltörtem és újra meg kellett tanulnom járni, de erős vagyok, visszatértem, jól érzem magam és minden pillanatot imádok” – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.