Brad Pitt bevallotta: komoly alkoholgondjai voltak

Brad Pitt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt arról beszélt, olyannyira megviselte házassága megromlása Jolie-val, hogy ivott és drogozott: még az Anonim Alkoholistákhoz is bejelentkezett. 

Az 55 éves színész a New York Timesnak mondta el, komoly szerhasználati gondjai voltak, mielőtt Jolie-val a válás mellett döntöttek.

„Ez egy biztonságos hely, ahol alig ítélkeztek, ezért magadat sem ítélted el annyira. Elég felszabadító érzés volt ott a csúnya oldaladat is megmutatni" – mesélte a színész az AA-gyűlésekről és hozzátette, már teljesen tiszta.

Forrás: NurPhoto/Filippo Ciappi/NurPhoto/Filippo Ciappi

A vegán és a vegetáriánus étrend a stroke nagyobb kockázatával járhat együtthttp://www.life.hu/drlife/20190905-a-vegan-es-a-vegetarianus-etrend-stroke-nagyobb-kockazataval-jarhat-egyutt.htmlA stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői egy nagy szabású új kutatás szerint.Dr. Life--Egyre több az elhízott gyerek: mintegy 9 milliót érinthttp://www.life.hu/drlife/20190905-37-millio-embereletet-lehetne-megmenteni-a-helyes-taplalkozas-biztositasaval.htmlA következő hat évben 3,7 millió emberéletet lehetne megmenteni a helyes táplálkozás biztosításával - derült ki az Egészségügyi Világszervezet jelentéséből, amely szerint az egészségügyi szolgáltatások egyik alapköve kellene, hogy legyen az egyes életszakaszokban szükséges megfelelő táplálás biztosítása. Dr. LifeThinkstockA mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell http://www.life.hu/drlife/20190831-a-mentalis-betegeket-az-eloiteletektol-is-vedeni-kell-allitja-a-szakember.html A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Dr. LifeOrigoAggódnak az orvosok a szétválasztott bangladesi sziámi ikerpár egyik tagjáért, Rukiáért http://www.life.hu/drlife/20190814--aggodnak-az-orvosok-a-szetvalasztott-bangladesi-sziamiikerpar-egyik-tagjaert-rukiaert.htmlA magyar orvoscsoport által szétválasztott bangladesi sziámi ikrek egyike, Rabia már mozgatja a végtagjait. Gyorsabban fejlődik, mint testvérie, Rukia, érte még aggódnak az orvosok. Dr. LifeOrigoÖdémái miatt pokoli fájdalmakkal küzdött Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190829-odemai-miatt-pokoli-fajdalmakkal-kuzdott-kiraly-linda-enekesno.htmlGyomorszűkítő műtéte következtében fél év alatt 30 kilót fogyott Király Linda. Az énekesnőnél tavaly diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően, ezért nem tudott korábban fogyni, sőt a súlya egyre csak gyarapodott. Linda rengeteg levelet kap olyan nőktől, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ő pedig azon van, hogy segítsen rajtuk. Dr. LifeOrigoFia Instagram-oldalán üzent rajongóinak az agyvérzésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190814-fia-instagramjan-uzent-rajongoinak-agyverzesen-atesett-alain-delon.htmlAlain Delon fia, Alain-Fabien az Instagram-oldalán osztott meg egy képet lábadozó apjáról, aki jelenleg egy svájci klinikán gyógyul. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.