Pfeiffer-szindróma - amikor a testünk az ellenségünk

betegség lélek genetika egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Pfeiffer-szindrómás személyek egy súlyos genetikai rendellenesség áldozatai, ennek a betegségnek nemcsak fizikai, de komoly pszichés vonatkozásai is vannak az érintettekre nézve. De milyen lelki problémákkal szembesülnek, és hogyan vészelik át ép pszichével ezt az élethelyzetet a saját testükbe zárt betegek?


Mi az a Pfeiffer-szindróma?



thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com






Küzdelem még az evés is




ILYEN AZ ÉLETE EGY PFEIFFER-SZINDRÓMÁS KISLÁNYNAK


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IieT470nr3UncC1S



Pfeiffer-szindróma és önértékelés



thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com




Kommunikáció





A környezet is ítélkezik



thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com






Nem fertőző!








Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Így élnek az igazi farkasemberek - videó!/lifenetwork/lifemagazin/20110204-igy-elnek-az-igazi-farkasemberek-video.htmlDiogenész-szindróma: öregemberek bűzlő szemétdombon üldögélnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110202-diogenesz-szindroma-oregemberek-buzlo-szemetdombon-uldogelnek.htmlTourette-szindróma, avagy a káromkodás rabságában/lifenetwork/lifemagazin/20110201-touretteszindroma-avagy-a-karomkodas-rabsagaban.htmlCapgras-szindróma - Segítség, a férjembe bújt egy idegen és meg akar ölni!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110124-capgrasszindroma-segitseg-a-ferjembe-bujt-egy-idegen-es-meg.htmlStendhal-szindróma - Emberek, akik műalkotás hatására önkívületi állapotba kerülnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110117-stendhalszindroma-emberek-akik-mualkotas-hatasara-onkivuleti-allapotba-kerulnek.htmlCotard-szindróma: Emberek, akik azt hiszik, hogy már nem élnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110111-cotardszindroma-emberek-akik-azt-hiszik-hogy-mar-nem-elnek.htmlVeszélyes lehet az éjszakai evés szindróma/lifenetwork/lifemagazin/20101126-veszelyes-lehet-az-ejszakai-eves-szindroma.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.