Férje halála után nem sokkal derült ki, hogy porckorongsérve van annak a nőnek, akibe végül a férje szöveteit ültették be.

Mikor Jean Reyes de Gonzalez 32 éves férje aorta aneorizma következtében meghalt, összeroppant. Annyira lesújtotta a gyász, hogy alig akart hozzájárulni ahhoz, hogy férje szövetdonor lehessen, ami pedig a férfi betegségéből kifolyólag lehetséges lett volna. Végül aztán beleegyezett, és a férje csontjait a donorok felkutatásáig egy intézetben tárolták.

Thinkstock


Egy hónappal később Gonzalez szörnyű fájdalmat kezdett el érezni a bal karjában, de az orvosok hazaküldték, mondván, pszichés eredetű lehet a panasz. Később azonban kiderült, hogy a tüneteket a porckorongsérve okozza, amit hosszú távon egy csontszövet-átültetéssel lehetne orvosolni. Ekkor az özvegy felkerült a várólistára, hogy megfelelő donort találjanak neki. A legnagyobb meglepetésére ugyanaz az intézet, amelyhez a halott férje szövetei is kerültek, felvette vele a kapcsolatot, mivel kiderült, a férje szövetei is megfelelőek lennének a számára. Jean igent mondott és pár hónappal később a műtéten is túlesett. "Nagyon izgatott voltam, így legalább velem maradhatott a férjem emlékéből valami, ő mindig velem lesz" - tette hozzá az özvegy.

Termékenység-gyilkosok: 10 dolog, ami megöli a spermákat!http://www.life.hu/gyogyulj/20110323-termekenyseggyilkos-tiz-dolog-ami-megoli-a-spermakat.html Az egykor drogfüggő sztár táncosait tiltja még az alkoholtól ishttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110321-az-egykor-drogfuggo-sztar-tancosait-tiltja-meg-az-alkoholtol-is.html Kicsi, de veszélyes vérszívókhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110324-kullancsveszely-itthon.html Rejtélyes betegség? Kórházba került Hugh Grant!http://www.life.hu/gyogyulj/20110324-hugh-grant-korhazba-kerult.html Felgyorsult nemi érés - Miért kezdenek 9 éves korban menstruálni a kislányok?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110322-felgyorsult-nemi-eres-korai-menstruacio.html Hihetetlen! Hét nap alatt gyógyult meg a rákból egy ausztrál nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-hihetetlen-het-nap-alatt-gyogyult-meg-a-rakbol-egy-ausztral.html Radioaktív felhő Magyarország felett - van okunk félni?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-radioaktiv-felho-a-magyarorszag-felett-van-okunk-felni.html Több mint százezren megnézték már magukat!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-tobb-mint-szazezren-megneztek-mar-magukat.html