Borzalmas állapotba került Robbie Williams ételmérgezés miatt

betegség Robbie Williams ételmérgezés zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután dániai Take That koncertjét is kénytelen volt lemondani, Robbie Williams bűntudatból még egy képet is felrakott magáról - amin látványosan infúzióra van kötve -, hogy rajongói lássák, valóban beteg.


www.robbiewilliams.com
www.robbiewilliams.com


Az énekes mérgezését egyébként valószínűleg a Dániában elfogyasztott grillezett fekete homár saláta okozta, ami után súlyosan kiszáradt - értesült a The Sun. "Borzalmasan érzem magam, hogy cserbenhagytam a rajongókat, nagyon sajnálom" - mondta az énekes.

Az eset kapcsán újabb pletykák is felreppentek, miszerint megint súlyos konfliktusok vannak a csapatban, főként Robbie miatt. Egy bizalmas forrás szerint Jason és Mark úgy döntöttek, hogy Robbie nélkül is megtartják a koncertet, végül azonban valamiért meggondolták magukat. Egyesek pedig úgy vélik, hogy az énekes csak azért tért vissza a Take Thatbe, hogy fellendítse szólókarrierjét, amit már a zenekar többi tagja is érez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.