édesanya rák Király Benjamin gyógyulás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Linda testvére, Ben két éve győzte le a rettegett kórt. 

"Nem szabad rettegésben élni, mert a félelem gyengíti a lelket, és a test is megbetegszik. A legfontosabbnak a lelki egyensúlyt tartom" - szögezi le Gabi, a fiatal énekesek édesanyja. Gabi és fia, Ben nyíltan beszél küzdelmükről, hogy ezzel másoknak is erőt adjon a gyógyuláshoz. A család ugyanis Amerikában élt, amikor Gabi megtudta, hogy petefészkében rosszindulatú daganatot találtak. A családnak ékszer- és ruhaüzletük volt a tengerentúlon, mindent felszámolva azért utaztak haza, mert itthon akart gyógyulni Gabi.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A még kint elvégzett műtét és kemoterápia után kihullott a hajam, a szemöldököm, de isteni parókákat vettem. Rengeteg zöldséget ettem, minden orvosi és alternatív gyógyászati tanácsot betartottam. Később negyedévente jártam rákszűrésekre, a gyerekek is azt tanulták meg tőlem, hogy akár a fogorvoshoz, akkor is el kell menni évente a vizsgálatokra, ha nincsen panaszunk" - vallotta Gabi a Blikknek. "Itthon még nem beszélnek eleget erről, pedig kellene. Ha ismert emberek felhívják rá a figyelmet, és tapasztalataik nyomán csak egy ember megmenekül, már megérte vállalni a nyilvánosságot, mert a korán felfedezett daganat nem jelent halálos ítéletet" - tette hozzá Gabi, akinek sajnos az egyik fia is megbetegedett.

"Ben egyetlen percig sem rettegett, és meg sem fordult a fejében, hogy nem gyógyul meg. Persze féltettük, de nem látta rajtunk az aggodalmat, derűsek és optimisták voltunk" - tette hozzá Gabi, akinek egyik ikerfia is megküzdött a rákkal. Ben és Gabi ma már újra egészségesek, de odafigyelnek a táplálkozásra: rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, és nem feledkeznek meg a napi testmozgásról sem.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.