Nem akar műtétet a 45 kilós herezacskóval rendelkező férfi

műtét vizeletürítési probléma herezacskó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogadja el az ingyen felajánlott 1 millió dolláros műtétet az a Las Vegas-i férfi, aki 45 kilogrammos herezacskójának köszönhetően igazi hírnévre tett szert.

A közvélemény figyelme annyira elbódította ifjabb Wesley Warrent, hogy elutasította az ingyen felajánlott egymillió dolláros korrekciós műtétet, mert ezzel le kellene mondania a történetéért kapott jogdíjakról a médiában.

A két lába között csüngő görögdinnye méretű herezacskó már a Howard Stern Show-ba és a Comedy Central Tosh.0 című műsorába is eljuttatta. Szülővárosában valóságos sztár lett. A Firecracker Films vállalat már szerződést is kötött vele egy dokumentumfilm készítéséről.

Warren a Las Vegas Review Journal újságnak adott interjújában tavaly októberben szomorúan számolt be arról, milyen kellemetlenségeket és szégyent okoz számára deformált nemi szerve. Óriási herezacskóját kapucnis pulóverbe kell rejtenie, amikor kimegy az utcára, és pénisze olyan mélyen be van ágyazódva a rendellenes kinövésbe, hogy nem tud rendesen pisilni. Fél évvel ezelőtt arról vallott, legnagyobb vágya, hogy úgy vizelhessen, mint egy normális férfi, és romantikus kapcsolatot létesíthessen egy nővel. A 47 esztendős Warren elmondta, a nyilvánosság segítségét kéri a műtét költségének összegyűjtéséhez, amelyet a Kaliforniai Egyetem Los Angeles-i Egészségügyi Központjában végezné el egy specialista.

Több mint fél évvel az interjú után, miután Warren történetét szinte az egész világon megismerték, a férfi nevetve mesélt ugyanannak a riporternek a Tosh.0 műsorban való szerepléséről. A legfurcsább mégis az, hogy visszautasította Dr. Mehmet Oz sztársebész ajánlatát. Az orvos a beavatkozás teljes költségét állná egy ultramodern kórházban. Cserébe azonban a Dr. Oz Show exkluzív jogot kér Warren történetére. Warren azért nem fogadta el a showműsor ajánlatát, mert Howard Stern újra meghívta műsorába.

Nem csak a hírnév tartja azonban vissza a férfit a műtéttől. A beavatkozás rendkívül bonyolult, és attól fél, meghalhat a műtőasztalon. A hatalmas duzzanatot a herezacskójában felgyűlt folyadék okozza, ezért az orvosoknak először el kell távolítaniuk a többletfolyadékot, majd teljesen újjá kell építeniük a herezacskót. Fennáll annak a valószínűsége is, hogy komplikáció esetén az orvosoknak le kell vágniuk a férfi hímvesszőjét vagy heréjét, ha nem tudják elállítani a vérzést.

A Kaliforniai Egyetem sebésze, dr. Joel Gelman is felajánlotta, hogy elutazik Nevadába, és ingyen elvégzi a műtétet, de Warren egyelőre az ő ajánlatát sem fogadta el.

A rendkívül ritka betegség, az úgynevezett herezacskó-elefantiázis Afrikában és Délkelet-Ázsiában sokkal gyakoribb, mint a nyugati világban, bár ott parazita okozza a rendellenességet. Warren azt mondja, valószínűleg az okozhatta betegségét, hogy egyik reggel az ágyában átfordulás közben belerúgott a saját heréjébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.