"Nem vagyok alkoholista" - Először mesélt őszintén a világsztár

Gerard Butler rehabilitáció sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gerard Butler színész nemrég heteket töltött egy rehabilitációs klinikán. A találgatások azóta is folynak az okáról, melynek nemrég a Life.hu is utánajárt.

Gerard Butler véget vetett az alkoholizmusáról keringő pletykáknak. A szívtipró színész februárban három hetet töltött a Betty Ford klinikán, méghozzá azért, mert nagyon megsérült az egyik filmje forgatásán. A sztár az Ahol a hullámok születnek című filmben igen sokat szörfözik, és az egyik ilyen alkalommal rosszul sikerült egy jelenet. A skót színésznek nagy fájdalmai voltak, ezért rászokott a fájdalomcsillapítókra, végül ezek miatt vonult be a klinikára.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Valószínűleg egy nálam erősebb embernek nem okozott volna gondot ez a sérülés. Ha valaki meghallja azt a szót, hogy rehabilitáció, rögtön arra gondol, hogy valami nagyon nincs rendben. Én azonban büszke vagyok, hogy végigcsináltam" - vallotta a jóképű színész, akit nagyon felbosszantott az, hogy alkoholistának kiáltották ki. "Tizenöt éve egyetlen korty alkoholt sem ittam" - tette hozzá a sármőr.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.