A 39 éves énekes, Peter Andre tart az öregedéstől és nem szeretné, ha a ráncai túlságosan elmélyülnének, ezért minden évben botoxkezelésen vesz részt. A népszerű énekes lassan betölti a negyvenet, miközben legalább tíz évvel fiatalabbnak érzi magát.

"Sokat táncolok, szeretek mozogni és tisztában vagyok vele, hogy többet kellene súlyzóznom, de már nem érdekel annyira a testépítés, mint korábban. A kungfut is nagyon szeretem, 14 éves korom óta rendszeresen járok harcművészeti edzésekre" - mondta Peter Andre a Daily Mail újságírójának. 

Forrás: AFP

"Igyekszem odafigyelni a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozásra is, de azért ez nem mindig sikerül. Általában a főétkezések előtt eszem egy tál friss salátát, és nagyon odavagyok az olasz konyháért, gyakran eszem bruschettát és fokhagymás kenyeret" - folytatta az énekes.

Az énekesnek öt évvel ezelőtt agyhártyagyulladása volt, de szerencsére nagyon korán diagnosztizálták a betegséget, így nem alakultak ki súlyosabb szövődmények. "Éppen egy maratoni futáson vettem részt, amikor éreztem, hogy rosszullét fog el, mintha valaki hátulról egy kalapáccsal fejbe vágott volna. Sokan azt gondolták, hogy biztos csak influenzás vagyok, de én éreztem, hogy valami komolyabb bajom van" - emlékezett vissza Andre.

Peter Andre évekkel ezelőtt megoperáltatta az orrát, mert nem tudott megbékélni a formájával, ugyanis kiskorában sokszor csúfolták őt kampós orra miatt. Az énekes ezenfelül évente jár botoxkezelésre, csak hogy megakadályozza a ráncok elmélyülését. Két évvel ezelőtt Andre turnéját kis híján el kellett halasztani, mivel veseköve lett, de abból is hamar felépült a sürgősségi operáció után.

Gyász! Hatalmas veszteség érte a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-peter-andre-enekes-gyaszol-rakban-meghalt-a-testvere.html Nemcsak a ráncok, de a szénanátha ellen is hatásos lehet a botoxhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121019-nemcsak-a-rancok-de-a-szenanatha-ellen-is-hatasos-lehet.html Sokkal olcsóbb, mint a botox! Itt az új ránctalanító tablettahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120912-olcsobb-mint-a-botox-akar-30-szazalekkal-kesobbre-tolja-rancok.html Még csak 25 éves és gyönyörű - Miért van szüksége egy fiatal lánynak botoxra?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120606-meg-csak-25-eves-es-gyonyoru-miert-van-szuksege.html Botox: egy igen erős méreg, ami szépséget és gyógyulást is hozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120410-botox-egy-igen-eros-mereg-amely-szepseget-es-gyogyulast-is.html Csodaszer? Soha nem gondolnád, mi mindenre jó a botox!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110921-csodaszer-soha-nem-gondolnad-mi-mindenre-jo-a-botox.html