40 éves, de 30-nak néz ki - Mitől ilyen fiatal az énekes?

öregedés botox Ausztrália ráncok Peter Andre énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves énekes, Peter Andre tart az öregedéstől és nem szeretné, ha a ráncai túlságosan elmélyülnének, ezért minden évben botoxkezelésen vesz részt. A népszerű énekes lassan betölti a negyvenet, miközben legalább tíz évvel fiatalabbnak érzi magát.

"Sokat táncolok, szeretek mozogni és tisztában vagyok vele, hogy többet kellene súlyzóznom, de már nem érdekel annyira a testépítés, mint korábban. A kungfut is nagyon szeretem, 14 éves korom óta rendszeresen járok harcművészeti edzésekre" - mondta Peter Andre a Daily Mail újságírójának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igyekszem odafigyelni a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozásra is, de azért ez nem mindig sikerül. Általában a főétkezések előtt eszem egy tál friss salátát, és nagyon odavagyok az olasz konyháért, gyakran eszem bruschettát és fokhagymás kenyeret" - folytatta az énekes.

Az énekesnek öt évvel ezelőtt agyhártyagyulladása volt, de szerencsére nagyon korán diagnosztizálták a betegséget, így nem alakultak ki súlyosabb szövődmények. "Éppen egy maratoni futáson vettem részt, amikor éreztem, hogy rosszullét fog el, mintha valaki hátulról egy kalapáccsal fejbe vágott volna. Sokan azt gondolták, hogy biztos csak influenzás vagyok, de én éreztem, hogy valami komolyabb bajom van" - emlékezett vissza Andre.

Peter Andre évekkel ezelőtt megoperáltatta az orrát, mert nem tudott megbékélni a formájával, ugyanis kiskorában sokszor csúfolták őt kampós orra miatt. Az énekes ezenfelül évente jár botoxkezelésre, csak hogy megakadályozza a ráncok elmélyülését. Két évvel ezelőtt Andre turnéját kis híján el kellett halasztani, mivel veseköve lett, de abból is hamar felépült a sürgősségi operáció után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.