The Wanted koncert baleset tűz Max George
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkora volt a buli csütörtök este a The Wanted együttes koncertjén, hogy Max George, a banda frontembere meggyulladt.

A dallasi bulin az énekes kabátja kapott lángra, amikor átsétált egy pirotechnikai falon. "Átsétáltunk ezeken a hatalmas lángcsóvákon, és épp elkezdtem volna énekelni, amikor észrevettem, hogy a pirotechnikusok integetnek. Lenéztem, és láttam, hogy a karom ég" - mesélte a The Mirrornak Max.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Max szerencsére meg tudta fékezni a tüzet még mielőtt az átterjedt volna teste többi részére, de eléggé megijedt. Nem járt ilyen jól Michael Jackson egy hasonló incidensnél 1984-ben egy reklámfilm-forgatáson. Jackson fejbőre súlyosan sérült, és állítólag ekkor kezdődött a szupersztár problémája a gyógyszerekkel, és a végeláthatatlan plasztikai műtétek sorát is ez az eset indította el.

Max George-ról mostanában az a pletyka járja, hogy Lindsay Lohanhez fűzik gyengéd szálak. Vigyázz, Max, Lindsay-vel sokkal jobban megégetheted magad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.