Újabb csoportos erőszakról érkezett hír Indiából. A korábbi, nagy botrányt kavart esetekhez képest újdonság, hogy ezúttal egy európai turista, egy 39 éves svájci nő az áldozat, aki kerékpártúrára indult férjével az ország középső részén fekvő Madhya Pradesh államban - adta hírül a BBC.

A több száz kilométeres túra egyik állomásán egy falu közelében ütött tábort a pár pénteken, amikor egy nyolcfős csoport megtámadta őket. A férfiak összeverték és megkötözték a férjet, majd a szeme láttára csoportosan megerőszakolták a feleségét, végül a fák közé menekültek a zsákmánnyal: negyvenezer forintnak megfelelő rupellel és egy mobiltelefonnal. Mindkét áldozat lábadozik, a rendőrség beszélt velük, sőt nyolc gyanúsítottat is elfogtak, kihallgatásuk jelenleg is tart - közölték a hatóságok.

Az eset három hónappal azután történt, hogy egy 23 éves diáklányt ugyancsak csoportosan megerőszakoltak egy buszon, India fővárosában. A gyanúsítottak egyikét éppen most hétfőn találták holtan a cellájában; hivatalosan öngyilkos lett, a családja azonban gyilkosságra gyanakszik.

Így táncoltatok az erőszaktól szenvedő nőkérthttp://www.life.hu/legykepben/20130215-one-billion-rising-tanc-jaksity-kataval-es-bombera-krisztinaval.html "A saját férjem fojtogatott és erőszakolt meg"http://www.life.hu/anyaskodj/20130207-bezzeaganya-blog-rendszeresen-eroszakolt-es-okollel-utott-a-reszeg-ferjem.html A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-jaksity-kata-kepes-andras-kulka-janos-es-pal-denes-osszefogtak.html Erőszakos szex miatt perlik a sorozatsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20130121-mark-salling-a-glee-sztarja-eroszakosan-kozosult-baratnojevel-aki-beperelte.html Megerőszakolták VV Éváthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-elarulta-hogy-megeroszakoltak.html