Rákos megbetgedéssel küzdött a fiatalon elhunyt modell: ez volt az utolsó kívánsága

küzdelem modell halál rák
Tragikusan fiatalon hunyt el az ausztrál modell, mindössze 28 évesen távozott az élők sorából. Egy ritka rákos megbetegedéssel küzdött, utolsó kívánságával pedig másokon szeretett volna segíteni.

A 28 éves, Melbourne-ben élő modell, Sian Scale a Vogue-ban és a Vanity Fairben is szerepelt, valamint olyan nagy divatmárkákkal működött együtt, mint a Marc Jacobs, a Burberry és Chanell. Halálának hírét a családja osztotta meg, annyit közöltek, hogy egy ritka rákos megbetegedéssel küzdött.

Sian Scale rákos megbetegedéssel küzdött
Sian Scale ritka rákos megbetegedéssel küzdött
Forrás: Getty Images 

A 28 éves modell egy ritka rákos megbetegedéssel küzdött

"Elszánt és erős volt, élete legnehezebb évét kegyelemmel, elfogadással, optimizmussal és sebezhetőséggel vészelte át. Sian nagylelkű, szeretetteljes, kedves, szórakoztató, kalandvágyó és szerény volt" - írta a modell családja. Az ügynöksége is megemlékezett a fiatal nőről és mély szomorúságukat fejezték ki annak halála miatt. 

"Mindannyiunknak sokkal jobban fog hiányozni, mint ahogy azt szavakkal ki lehetne fejezni"

 - írták.

Sian Scale utolsó kívánságával másoknak szeretett volna segíteni. 

Ha az emlékemre bárki szeretne tenni valamit, az adjon vért - ez az élet ajándéka

 - írta. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.