Cinthya még nincs túl az életveszélyen

Forrás: Tv2 -
fotós Cinthya Diktátor barátnő eredmény Varga Viktor rákbetegség sugárkezelés Édes Élet sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor menyasszonya, Cinthya Dictator még mindig nem könnyebbülhet meg, mert egyelőre nem tudja a sugárkezelés eredményét. Ráadásul kapcsolata is veszélybe került, miután mással csókolózott. 

Viktor extrém barátnője az utóbbi hónapokban megjárta a poklot, hiszen miután kiderült, hogy rákbetegségben szenved, sugárkezelést javasoltak neki az orvosok. A kezelés megviselte a szervezetét és a hangja is elment, azonban azóta a fájdalom tompult, és a közérzete is jobb. Már csak azt várja, kiderüljön, a sugárkezelés elég volt-e ahhoz, hogy elinduljon a gyógyulás útján – tudta meg a Blikk.

Forrás: Tv2

Cinthya igazi háziasszonynak bizonyul a Hal a tortán forgatásán, ahol az érkező vendégek közül Garami Gáborral közelebbi kapcsolatba került. A rádiós egyenesen szájoncsókolta a fotóslányt. Viktor a történtek után kiakadt. Cinthya vezeklését és Viktor kiborulását itt nézheted meg:

6 biztos módszer a nátha kezelésérehttp://www.life.hu/gyogyulj/20140127-6-biztos-modszer-a-natha-kezelesere.htmlGügyögj, gagyogj, karattyolj a gyerekhez!http://www.life.hu/gyogyulj/20140126-egy-kutatas-szerint-a-gugyoges-segitheti-elo-a-kicsik-gyors-beszedfejlodeset.htmlCuki fotó Nánási Miciről - pelenkázás utáni hátpuszi! http://www.life.hu/gyogyulj/20140127-ordog-nora-blogbejegyzesben-osztotta-meg-elmenyeit-a-pelenkazasrol.htmlKórházba került Győzikehttp://www.life.hu/gyogyulj/20140127-gaspar-gyoziket-a-tv2-n-futo-edes-elet-cimu-musor-sztarjat-baleset-erte-a-laba-serult-meg.htmlTe is lehetsz reumás, nemcsak a nagymamád!http://www.life.hu/gyogyulj/20140122-a-reuma-nemcsak-az-idosebb-korosztalyt-erinto-megbetegedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.