Súlyos buszbaleset történt - egy kisbaba is megsérült

Forrás: Thinkstock -
kisbaba autóbuszbaleset baleset kirándulás autóbusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összes utasa megsérült annak a román rendszámú autóbusznak, amely péntek este csúszott le az M6/M60-as autópályáról. Székelyföldi kirándulásra indult a csoport.

A kirándulókat szállító busz Babarc közelében, a sztráda Budapest felé vezető oldalán, egy lehajtó előtti kanyarban eddig ismeretlen ok miatt letért az útról, majd a szalagkorlátot áttörve egy tíz méter mély árokba csúszott és az oldalára dőlt.- írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A buszon a két román állampolgárságú sofőrön kívül csupán még egy román személy tartózkodott, az összes többi utas magyar. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a katasztrófavédelem adatait megerősítve elmondta, 19 felnőtt és 3 gyermek is a sérültek között van. Egy háromhónapos kisbaba is a kirándulókkal utazott, és ahogy a többi utas, a pici sem úszta meg sérülések nélkül a súlyos balesetet. A nyolc napon túl gyógyuló sérülés lehetősége 4-5 ember esetében lehetséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.