Még gyerekeinek sem mesélte el, mit művelt anno magával Ozzy Osbourne felesége, aki szerelmét akarta bizonyítani az akkor még házas rockernek.

Sosem hallott történetet mesélt el Sharon Osbourne a szerdai The Talk című amerikai műsorban. Ozzy Osbourne felesége 34 évvel ezelőtt, 27 évesen késsel vágta fel az ereit, így akarta bizonyítani az akkor még előző feleségével élő Ozzynak, mennyire szereti.

Forrás: AFP/Ethan Miller

„Erről a titokról csak én és Ozzy tudunk. Sosem mondtam el a gyerekeknek. Még sosem beszéltem róla, annyira kínosan érzem magam amiatt, amit tettem" – kezdi beszámolóját a most 61 éves Sharon. „Túl voltunk egy bulisorozaton és nagyon sokat ittunk. Hajnali 4 felé járt az idő, amikor egyszer csak azt kérdezte tőlem: mennyire szeretsz engem? Azt feleltem, annyira, hogy akármit megtennék érte. Még az életemet is odaadnám."

Sharon ezután kést ragadott és három hosszú vágást ejtett az alkarján. Természetesen azonnal kórházba is szállították, ahol elmondása szerint nem hitték el, hogy csak a szerelmét akarta bizonyítani mostani férjének, ezért pár napig még megfigyelés alatt tartották.

„Ezek a hegek nagy szégyent jelentenek számomra. Mindenkinek azt mondtam, hogy egy kutya támadott meg" – tette hozzá. Akit érdekel Sharon Osbourne teljes vallomása, az nézze meg az alábbi videót: