A világ legszomorúbb szelfije

Forrás: Australian War Memorial -
fotó háború szelfi katonaság katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála előtt rövid idővel készítette magáról egy ausztrál katona, Thomas Baker a világ egyik legkorábbi és egyben legszomorúbb szelfijét. A fiatal pilóta az első világháborúban veszítette életét.

Bár eredetileg repülőgépszerelőként vett volna részt a háborúban, mégis pilótának képezték ki és több csatában is részt vett.

Forrás: Australian War Memorial

Még csak 19 éves volt, amikor Franciaországba érkezett és közel két éven át harcolt Európában, mielőtt gépét egy légi csata során lelőtték.

Az első világháború kitörésének 100.évfordulójára emlékezve jelent meg fotója a Twitteren, ahol nem egészen két hónap alatt több mint 30 ezren kattintottak rá. Olyan megjegyzések érkeztek a fotó alá, mint a büszkeség, az áldozat, a hős, és a szabadság.

Ő volt a legidősebb fiú a családban.

Intelligens és karizmatikus - így emlékszik az eutanáziát választó rákbeteg Brittany Maynard-ra édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20141104-brittany-maynard-agydaganattal-kuzdott-29-evesen-a-halalt-valasztotta-edesanyja-mesel-rola.htmlAligha van nagyobb fájdalom annál, amikor valaki a gyermekét veszíti el. Ahogy a Life.hu is hírt adott róla, az agydaganattal küzdő, 29 éves Brittany Maynard november elsején, édesanyja és családja körében bevette az Oregon államban engedélyezett halálhoz segítő készítményt. Dr. LifeOrigoHét étel a gyulladások és az úszógumi ellenhttp://www.life.hu/drlife/20141102-etelek-a-gyulladasok-es-az-elhizas-ellen.htmlNem hiába állítják, hogy sokszor a legkézenfekvőbb megoldások a legjobbak. Néha szinte a lakásból sem kell kimozdulni ahhoz, hogy a napi menüt úgy állítsd össze, az egyszerre óvja meg szervezeted a gyulladásoktól és az elhízástól is. Érdemes akár ma, a következő lista alapján feltúrni a hűtődet és az éléskamrádat.Dr. LifeThinkstockKutyamentés - tele volt a gyomra kővel, ágakkalhttp://www.life.hu/drlife/20141026-csontsovany-kutyat-mentettek.htmlOktóber elején a Southern Animal Alapítvány helyettes igazgatója, a 43 éves Deanna Theis a központ facebook oldalán fedezte fel Alexet, aki a fotón rémületes állapotban volt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.