Hol van már az a nőiesen izmos lány, akinek formás alakját a Tomb Raider című filmben nők milliói irigyelték? Kérdeztük 2011-ben, amikor először szemet szúrt, hogy nagyon gyorsan fogy Angelina Jolie.

2014 januárjában épp korcsolyázni ment gyermekeivel a Pitt-Jolie páros, amikor is a fotósoknak szemet szúrt, hogy Angie nagyon-nagyon sovány. Ezt követően februárban, egy ausztrál étterembe menet fotózták le a színésznőt, ahol az Unbroken című filmjének forgatási munkálatainak befejezését készült megünnepelni Brad Pitt-tel. Itt is tökéletesen látszik, milyen vékony volt már akkor is Jolie karja. Áprilisi képei kapcsán pedig már mi is úgy írtunk róla, hogy rémisztően fest, csupa csont és bőr.

Novmeber 14-én Brad Pitt kedvese ismét nyilvánosság elé lépett, és sajnos úgy tűnik, továbbra sem lett vastagabb.

Tegnap tartották Californiában a Hollywood Film Awards díjátadót, ahol ő maga is díjat adott át, méghozzá Jack O'Conellnek, aki a Rendíthetetlenben szerepelt. A filmet egyébként maga Angelina Jolie rendezte.

Angelina Jolie a kulisszák mögött:
Most megnézheted, milyen Angelina Jolie fotózás közben - hála Mario Testino fotósnak. A Vanity Fair divatmagazin decemberi számának megjelenése előtt láthatod, hogyan készültek a fotók a világhírű színésznőről. Kattints ide!