Whitney Houston és Bobby Brown közös lánya valóban felébredt a közel 3 hónapja tartó kómájából. A hírt anyai nagymamája, Cissy Houston is megerősítette, hozzátéve: a 22 éves lánynak visszafordíthatatlan agykárosodása van.

Bobby Brown hétvégén adott koncertjén jelentette be az örömhírt, miszerint lánya, Bobbi Kristina Brown felébredt a közel 3 hónapja tartó kómájából. A 22 éves lány anyai nagymamája, Cissy Houston hivatalos közleményében erősítette meg a zenész kijelentését, ám hozzátette: Whitney Houston lánya visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett.

Cissy Houston és Bobbi Kristina Brown 2012-benForrás: Northfoto

„Nemrég tértem vissza unokám, Bobbi Kristina kórházi látogatásából, és bár már nincs mesterséges kómában, gégemetszése volt, és az orvosok szerint teljes és visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett, és továbbra sem reagál" – áll a néhai Whitney Houston édesanyjának hétfőn kiadott hivatalos közleményében.

Cissy Houston hozzátette, nagyon lesújtotta a hír, és továbbra is arra kér mindenkit, imádkozzanak értük. Bobbi Kristina Brownt január 31-én találták meg fürdőszobájában eszméletlen állapotban, közel 3 hónapon át feküdt mesterséges kómában.