Stabilizálták Kara Tünde állapotát

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
Kara Tünde Békéscsabai Jókai Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stabilizálták Kara Tünde állapotát az orvosok. Ahogy megírtuk, a színésznő a színpadon lett rosszul, leállt a szíve, újra kellett éleszteni. 

Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház direktora a Blikknek elmondta: a színésznőt továbbra is az kórház intenzív osztályon ápolják. Hozzátette, Tünde túljutott a krízisen, és mostanra sikerült stabilizálni az állapotát.

Forrás: MTI/Rosta Tibor

"Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyulai kórház igazgatójával és a Tündit kezelő orvosokkal is. Bizakodóak vagyunk. A szaktudásuknak és az egészen elképesztő lelkiismeretes munkájuknak hála, mostanra sikerült stabilizálni szeretett művésznőnk állapotát" – nyilatkozta Fekete Péter.

"Kara Tünde, kiváló művésznőnk, állapota örvendetesen stabilizálódik. Művésznőnk, akit a gyulai kórház intenzív osztályán ápolnak, túljutott a napokkal ezelőtt beállt krízisen. A társulat köszönetét fejezi ki az őt kezelő orvosoknak, és megújult bizakodással várja kolléganője ébredését" – közölte a napilappal a színház sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.