Meghalt a lány, akinek nem hitték el az orvosok, hogy halálos beteg

Forrás: NORTHFOTO -
halál diagnózis gyomor orvos rákbetegség internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Lorraine az interneten rákeresett tüneteire, rájött, hogy egy nagyon veszélyes rákbetegségben szenved, orvosai azonban hazaküldték.

Lorienne hiába bizonygatta az orvosainak, hogy rosszul érzi magát, és pont olyan komoly gyomorfájdalmakat észlelt, mint amilyenek a hepatocelluláris rákbetegséggel járnak, az orvosok csak legyintettek. A szakemberek arra kérték a lányt, ne kutakodjon keresőprogramokban és ne beszélje be magának a betegséget. A ritka megbetegedés, ami világszerte 200 embert érint évente, 16 hónap alatt végzett Loriennel.

Forrás: NORTHFOTO

Az orvosok az eset után megfogadták, ezentúl nem lesznek felületesek, és bár a betegeket arra intik, ne higgyenek az inernetnek, van, amikor valóban felállítható a világháló segítségével a diagnózis.

Szívszorító poszt a mellrákban meghalt asszonytólhttp://www.life.hu/drlife/20150616-szivszorito-poszt-a-mellrakban-meghalt-asszonytol-rosie-chuekatol.htmlUtolsó blogbejegyzésében megható sorokkal búcsúzott a kétgyermekes édesanya, Rosie Chueka az élettől.Dr. LifeThinkstockÚj életet kezdett Görög Zitahttp://www.life.hu/drlife/20150611-gorog-zita-modell-musorvezeto-uj-eletet-kezdet-lezeres-szemmutetje-utan.htmlA gyönyörű műsorvezető és modell komoly döntést hozott májusban. Olyan műtétre vállalkozott, amitől a mai napig sokan félnek, Zita elmondása szerint teljesen alaptalanul.Dr. Life--Halálos vírussal küzdött Dundikahttp://www.life.hu/drlife/20150611-dundika-majoros-hajnalka-majka-parja-halalos-virussal-kuzdott-elkapta-a-rotavirust.htmlMajka párja, Hajni nehéz időszakon van túl, ugyanis elkapott egy makacs vírust, a rosszullétek pedig egyre fokozódtak.Dr. Life--Ne! Itt az újabb emberi Ken babahttp://www.life.hu/drlife/20150617-mauricio-galdi-brazil-fiu-a-legujabb-emberi-ken-baba.htmlA brazil Mauricio Galdi eddig 8 plasztikai műtéten esett át, hogy igazán tökéletes külseje legyen: olyan, mint Ken babának.Dr. Life--Megszólalt Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20150617-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-a-balesetrol-beszelt.htmlMichael Schumacher fia, Mick a közelmúltban történt baleseteiről mesélt.Dr. Life--Hasnyálmirigyrákkal küzd John Hurthttp://www.life.hu/drlife/20150616-sir-john-hurt-hasnyalmirigyrakkal-kuzd.htmlAz angol színész pozítívan tekint a jövőre, és továbbra is szeretne a pályán maradni.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.