látássérült napidoktor Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Ferit valószínűleg már meg sem ismernénk a szemüvege nélkül. Most kiderült, hogy nem csupán azért hord szemüveget, mert az orráig sem lát nélküle.

A rádiós műsorvezető remek formában van: sokat fogyott, amit leginkább a sportnak köszönhet. Szüksége van az erőnlétre, hiszen ő is csatlakozik egy Balatont megkerülő biciklitúrához, ahol egészségesek és látássérültek együtt kerülik meg a tavat tandembiciklikkel. Sikerei mellett van egy olyan betegsége, amely gyermekkora óta végigkísérte őt: a félszeműség.

forrás: Life.hu

Hogy a műsorvezető hogyan élte meg eddigi napijait a betegségével és gondolkodik-e a műtéten, elolvashatja a Napidoktor.hu-n.

Így kapta vissza a látását Adahttp://www.life.hu/drlife/20150716-pinter-adrienn-ada-szelfijebol-kiderult-hogy-kapta-vissza-a-latasat-a-musorvezeto.htmlA szépséges műsorvezető, aki legutóbb tinédzserkoráról mesélt, visszakapta a látását. És nem is akárhogyan.Dr. Life--"Én, a nyóckeres kurva" - Avagy így néz ki a kerületfüggő orvosi ellátás?http://www.life.hu/drlife/20150429-en-a-nyockeres-kurva-olvasonk-tortenete-a-nogyogyaszati-jarobetegellatasrol.htmlOlvasónkkal, Flórával egy számára igencsak felháborító dolog esett meg egy fővárosi klinikán, ezért úgy döntött, megosztja velünk a történetét. A sztori sajnos nem pozitív, de tanulságos és elgondolkodtató.Dr. LifeThinkstockDögös titkárnőszemüveg segíti Heidi Klum látásáthttp://www.life.hu/drlife/20150417-heidi-klum-modell-szemuveges-lett-es-megosztott-egy-szexi-kepet-a-kozossegi-oldalan.htmlHeidi Klum, aki legutóbb iszonyúan kiakadt a fehérneműjében pózoló modelleken, szemüveges lett. Ahelyett azonban, hogy hiúságból rejtegetné, úgy döntött, kiposztolja az Instagramra.Dr. Life--Mindent a szemnek! – így őrizd meg látásod épségéthttp://www.life.hu/drlife/20150318-a-szemed-egeszseget-jogaval-tornaval-pihenessel-es-egyeb-praktitkakkal-orizheted-meg.htmlMa már szinte tényként kezeljük, hogy 40 éves kor körül romlik a látásunk. Ez azonban nem kötelező, és remek praktikákkal te is elérheted, hogy a lehető leghosszabb ideig ép maradjon szemed világa.Dr. Life--Andreas Lubitz látása autóbalesetben sérült meghttp://www.life.hu/drlife/20150402-andreas-lubitz-a-germanwings-masodpilotajanak-latasa-autobalesetben-serult-meg.htmlAdreas Lubitz, a Germanwings-járat utasait a feltételezések szerint halálba küldő pilóta nem mondta meg orvosainak, hogy újra munkába állt, miután autóbalesetet szenvedett, és megsérült a látása. Dr. Life--Bizonytalanok Schumacher kilátásaihttp://www.life.hu/drlife/20140617-michael-schumacher-forma-1-es-vilagbajnok-felepulesevel-kapcsolatosna-meg-bizonytalanok-az-orvosok.htmlAz orvosok óvatosságra intik az örömmámorban úszó szurkolókat, mert szerintük a hétszeres világbajnok jövőbeli életminőségével kapcsolatban még csak találgatni lehet.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.