Peller Mariann babája már a startvonalnál áll

Forrás: Facebook/Fem3Café -
terhesség Peller Mariann beszélgetés videó napidoktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar műsorvezető már izgatottan várja második gyermeke érkezését, akinek már a nevét is kitalálta. Egy reggeli műsorban mesélt terhességéről, valamint arról, hogyan viseli állapotosként a nyári forróságot.

Peller Mariann már a terhessége 8. hónapjában jár és nem szégyelli, nem egyszerű hónapok állnak mögötte, de ettől függetlenül alig várja, hogy megszülessen a második gyermeke. A kismamát a várandósság azonban ugyanúgy megviseli, mint az első babájánál, ehhez hozzájárul a nagy meleg is. Mariann már kisfiának is megmutatta, hogy mocorog a kistesója, és Kornélt teljesen megbabonázza kisöccse.

Forrás: Facebook/Fem3Café

A műsorvezető beszámolt a terhességgel kapcsolatos érzelmeiről és elmesélte hogyan készül fel a szülésre. A reggeli műsorban készült videó megtekinthető a Napidoktor.hu oldalán.

5+1 aranyköpés terhes nőktől http://www.life.hu/babavaro/20150604-5-1-aranykopes-terhes-noktol.htmlA kismamákra különböző módokon hat a terhesség. Nem gyakori, hogy a fogantatás után csak többes számban hajlandóak a trónörökösről (és magukról) beszélni. Egyeseket államvizsga közben ér, míg mások Piroskához mérik az állapotot. Íme, pár aranyköpés, ami minden babablogon elhangzik: BabaváróThinkstockÚj őrület: a terhességi csíkok elárasztják az Instagramothttp://www.life.hu/drlife/20150729-uj-orulet-a-terhessegi-csikok-elarasztjak-az-instagramot.htmlSzégyelled a narancsbőröd és a terhességi csíkjaid? Ne tedd! Fotózd le, és oszd meg inkább a világgal: tedd közszemlére az Instagramon. Légy rá büszke! Nők milliói teszik most ugyanezt. Dr. LifeThinkstock"Martin nagy valószínűséggel Down-kóros lesz" - hidegzuhany Völgyesi Gabi terhessége alatthttp://www.life.hu/babavaro/20150408-volgyesi-gabriella-a-unique-egyuttes-enekesnoje-mesel-ket-gyermekenek-a-szuleteserol.htmlVölgyesi Gabi és párja tudatosan készült mindkét terhességére, de a várandósságok kilenc hónapja nem telt zökkenőmentesen. Az idősebbik gyerkőc, Martin születését egy baljós vizsgálati eredmény árnyékolta be.Babaváró--99 évesen egy levélből tudta meg, hogy terhes!http://www.life.hu/drlife/20150722-99-evesen-tudta-meg-hogy-ujbol-terhes.htmlIgencsak meglepődhetett a 99 éves Doris Ayling, amikor kézhez kapta a kórházból érkezett levelet, amely szerint meg kell jelennie terhesgondozáson.Dr. LifeThinkstockMáris odavan Gigi Hadid karrierje: Terhes lenne a 20 éves modell?http://www.life.hu/news/20150718-gigi-hadid-es-joe-jonas-furcsa-kepet-posztoltak-ki-kozossegi-oldalukra.htmlAlig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.News--Beyoncé terhes? Testőrök takargatják a hasáthttp://www.life.hu/csalad/20150716-beyonce-gyanusan-takargatja-a-hasat-ujra-terhes-az-enekesno.htmlÚjabb gyermeke születik a hollywoodi sztárpárnak? Meglepő helyzetben fotózták az énekesnőt!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.