Máris odavan Gigi Hadid karrierje: Terhes lenne a 20 éves modell?

Forrás: Instagram/joejonas -
Gigi Hadid terhesség Joe Jonas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy pár napja derült csak ki, hogy bizony egy párt alkot a 20 éves Gigi Hadid, és Joe Jonas (Taylor Swift egyik exe a sokból). Azóta pedig már a fiatal lány terhességén pörögnek a rajongók.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az 1995-ös születésű amerikai modell seperc alatt vette be a kifutókat, és ma már a legnagyobb világmárkák is a lábai előtt hevernek. Fiatal, szexi, egyáltalán nem csontsovány, ellenben karcsú és nagyon nőies, ráadásul az egyik Jonas Brothers taggal, Joe-val jár.

A minap érdekes képet tettek közzé a srác Instagram oldalán, amely után azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon apa lesz-e a 25 éves énekes:

Forrás: Instagram/joejonas

A Life&Style magazin szerint azonban nincs vész, vagyis a fiatal sztárpárnak nem lesz gyereke a közeljövőben. Azért igencsak érdekes ez a felső és ez a nyalogatós kompozíció...

Apa lesz a One Direction 23 éves sztárja:

Louis Tomlinson májusban jött össze a stylistként ténykedő Briana Jungwirthel, akivel a hírek szerint már nem alkotnak egy párt. Ennek ellenére mindketten izgatottan várják közös bébijük érkezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.