12 éve nem fürdött a férfi, aki szerint erre egyáltalán nincs is szükség

tisztálkodás vizsgálat kosz baktérium vegyész fürdés zuhanyzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai vegyészmérnök, Dave Whitlock szerint egyáltalán nincs szükségünk fürdésre. Ő maga 12 éve nem is erőltette a dolgot.

„Senki sem csinált klinikai vizsgálatokat a rendszeres napi zuhanyzásról. Akkor mégis milyen alapon gondoljuk, hogy egészséges szokás?” – tette fel a kérdést a férfi, aki ennek ellenére tisztálkodik, és nem is akármivel. A saját fejlesztésű szerével különböző baktériumokat juttat a bőrére, amik segítik egészségessé tenni a bőrt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi cége már árulja is a terméket. A cég filozófiája szerint a túlzásba vitt tisztálkodással csak ártunk magunknak. „Az emberek annyira kiiktatták a koszt az életükből, hogy az már nem egészséges” – mondják.

Élet a kerekes székben: „A bakancslistámon szerepel egy paralimpia teljesítése”http://www.life.hu/drlife/20150907-kerekesszekben-elve-is-boldog-a-sportolo-paralimpiara-keszul-interju.htmlSchober László számításait egy egészségi probléma húzta keresztbe, azóta kerekes székben éli mindennapjait. Lacit nemhogy megtörte, sokkal inkább ösztönözte és a mai napig motiválja a kialakult helyzet. A mosolygós férfi nem zárkózik el az élet örömeitől, másokhoz hasonlóan ugyanúgy igénybe veszi a tömegközlekedést, dolgozik és sportol. Interjú.Dr. LifeOrigoCindy Crawford Peruban önkénteskedetthttp://www.life.hu/drlife/20150827-cindy-crawford-onkentesnek-allt-es-egy-csatorna-rogzitette-mindezt.htmlAz exmodell egy karitatív szervezet „repülő klinikáján” nyert bepillantást az orvosok és ápolók önfeláldozó munkájába, és pár napra maga is önkéntesnek állt. A küldetést kamerák is végigkövették.Dr. Life--Felemás lábakkal él egy nő – bal lába háromszorosára duzzadt http://www.life.hu/drlife/20150907-felemas-labakkal-el-egy-no-aki-legyozte-a-mehnyakrakot-a-sulyos-vegtaggal-nagyon-nehez-az-elete.htmlAz 53 éves Mary-Ann Wood egy évtizede küzd súlyos lábával, ami hatalmasra duzzadt betegsége után.Dr. Life--Alvajárva szenvedett súlyos autóbalesetet egy fiatal nőhttp://www.life.hu/drlife/20150907-alvajarva-ult-autojaba-es-szenvedett-sulyos-balesetet-egy-no.htmlKelly Jackson elveszítette egyik lábát és három hétig feküdt kómában, miután alvajárva beült autójába és egy fának ütközött.Dr. LifeThinkstockNe! Fényevéssel akarnak fogyni a kínai nőkhttp://www.life.hu/drlife/20150907-fenyevessel-akarnak-fogyni-a-kinai-nok.htmlHong Kong-i nők kitalálták, hogy a fénnyel való táplálkozás a legjobb fogyókúra. Szerintünk inkább a legveszélyesebb!Dr. LifeTragédia! Kómában van a gyönyörű modell, Yfke Sturmhttp://www.life.hu/drlife/20150907-yfke-sturm-holland-modell-a-vicrorias-secret-angyala-komaba-kerult-egy-szorf-baleset-utan.htmlA 33 éves holland modell, akit a Victoria’s Secret kifutójáról is ismerhetünk, súlyos balesetet szenvedett. Akár le is bénulhat a szépség. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.