A híres énekesnő augusztus végén került kórházba, majd nem sokkal később elhunyt. A halálának pontos oka még tisztázatlan.

Korábban egy barátnője azt nyilatkozta, hogy egy rossz minőségű mellimplantátum tette még súlyosabbá a hátsófali infarktus miatt kórházba szállított énekesnő állapotát. Unokaöccse pedig a Blikknek azt nyilatkozta, hogy valójában a passzív dohányzás vezetett Harangozó Teri halálához.

Forrás: MTI/Földi Imre

A férfi az utolsó napokról is beszámolt a lapnak: „Terikét nagyon szerette a családja, mert ő is mindig segítőkész volt. Nem is hagytuk magára. Az orvosok azt mondták a nagynénémnek a műtét után, hogy meg kell erősödnie, ezért nyugodtan egyen-igyon bármit. Vittünk be neki húslevest, mert az volt a nagy kedvence, de annyira nem ízlett neki; csupán egy-két kanállal fogyasztott. Amikor az édesapám haldoklott, napokra eljött hozzánk és etette, annyira szerette a bátyját. Most mi etettük Terikét, és közben többször felemlegettük a két évvel ezelőtt történteket. Emlékszel, Terike, amikor te etetted apánkat? – kérdeztük tőle, mire ő csendesen megjegyezte: Igen, aztán meg is halt. Nagyon szeretett élni, de azért tisztában volt vele, hogy nagy a baj”

Harangozó Péter azt is elmondta, mi okozhatta az énekesnő halálát: „Nehéz most még erről beszélni, de szerintem nem a mellimplantátummal volt a baja, mert erről nekünk soha nem beszélt. A tüdején lévő daganat volt nagyon agresszív. Soha nem dohányzott, de passzív dohányosnak számított, mert sokat dolgozott az éjszakában, ahol szinte mindenki cigizett, a füstöt tehát rendszeresen beszívta, ami pedig károsabb a szervezetre, mint maga a cigarettázás. Az orvosok mindent megtettek érte, az utolsó két napon már lélegeztetőkészüléken tartották.”