Unokaöccse szerint a passzív dohányzás ölte meg Harangozó Terit

Forrás: MTI/Földi Imre -
halál Harangozó Teri mellimplantátum passzív dohányzás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő augusztus végén került kórházba, majd nem sokkal később elhunyt. A halálának pontos oka még tisztázatlan.

Korábban egy barátnője azt nyilatkozta, hogy egy rossz minőségű mellimplantátum tette még súlyosabbá a hátsófali infarktus miatt kórházba szállított énekesnő állapotát. Unokaöccse pedig a Blikknek azt nyilatkozta, hogy valójában a passzív dohányzás vezetett Harangozó Teri halálához.

Forrás: MTI/Földi Imre

A férfi az utolsó napokról is beszámolt a lapnak: „Terikét nagyon szerette a családja, mert ő is mindig segítőkész volt. Nem is hagytuk magára. Az orvosok azt mondták a nagynénémnek a műtét után, hogy meg kell erősödnie, ezért nyugodtan egyen-igyon bármit. Vittünk be neki húslevest, mert az volt a nagy kedvence, de annyira nem ízlett neki; csupán egy-két kanállal fogyasztott. Amikor az édesapám haldoklott, napokra eljött hozzánk és etette, annyira szerette a bátyját. Most mi etettük Terikét, és közben többször felemlegettük a két évvel ezelőtt történteket. Emlékszel, Terike, amikor te etetted apánkat? – kérdeztük tőle, mire ő csendesen megjegyezte: Igen, aztán meg is halt. Nagyon szeretett élni, de azért tisztában volt vele, hogy nagy a baj”

Harangozó Péter azt is elmondta, mi okozhatta az énekesnő halálát: „Nehéz most még erről beszélni, de szerintem nem a mellimplantátummal volt a baja, mert erről nekünk soha nem beszélt. A tüdején lévő daganat volt nagyon agresszív. Soha nem dohányzott, de passzív dohányosnak számított, mert sokat dolgozott az éjszakában, ahol szinte mindenki cigizett, a füstöt tehát rendszeresen beszívta, ami pedig károsabb a szervezetre, mint maga a cigarettázás. Az orvosok mindent megtettek érte, az utolsó két napon már lélegeztetőkészüléken tartották.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.