Hátsófali infarktusa volt Harangozó Terinek

Forrás: MTI -
betegség hátsófali infarktus Harangozó Teri ápolás lábadozás infarktus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ki mit tud? egykori felfedezettje a hétvégén olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá. Sajtóértesülések szerint Harangozó Terit hátsófali infarktussal ápolják a kórházban. 

Nehezen bírta az utóbbi időben a nagy meleget és több kollégájának panaszkodott már arról, hogy rosszul van, mielőtt megtörtént a baj. Harangozó Terit a hétvégén kellett kórházba szállítani. Az énekesnőért azóta egy ország izgult.

Forrás: MTI

A Blikk információi szerint a problémát hátsófali infarktus okozta, az énekesnő azonban időben került jó kezekbe, így már jobban van. "Már jobban vagyok, erőt ad a gyógyuláshoz a sok jókívánság. Nagyon köszönöm az érdeklődést" – mondta a lapnak Harangozó Teri, aki a Blikk információi szerint hamarosan a belgyógyászati osztályra kerülhet.

Te tudod, mennyi vitaminra van szüksége a gyereknek?http://www.life.hu/drlife/20150823-ennyi-vitaminra-van-szuksege-a-gyerekeknek.htmlA szervezet működésére nagy hatással vannak a vitaminok. A gyerekek fejlődésében, növekedésben még inkább fontos szerepet játszanak. De mégis mennyire van szükségük?Dr. LifeThinkstockDurva baleset! Kómába esett a volt Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150824-justin-wilson-komaban-van-az-indycar-poconoi-futama-utan.htmlAz IndyCar poconói futama során szenvedett balesetet Justin Wilson. Az egykori Forma-1-es pilóta most kómában van. Dr. Life--Ez a három szokás boldogabbá fog tennihttp://www.life.hu/drlife/20150821-ime-harom-szokas-ami-boldogabba-tesz-a-kutatok-szerint.htmlAz elmúlt évek kutatásai alapján elkészült a lista, amelyen azokat a szokásokat sorolták fel, melyek a boldog emberek sajátjai. Íme, három közülük. Dr. LifeThinkstockA zöld szemű szörny itat minket? Ezért is alkoholizálunk!http://www.life.hu/drlife/20150819-feltekenyseg-alkoholizalas-kutatas-eredmeny-ferfi-no.htmlA pszichológusok szerint a féltékenység két okból ered: a kisajátításból és a kisebbségi komplexusból. Egy friss kutatásból kiderült, hogy az alkoholizálás sokkal inkább összefügg a féltékenységgel, mint az eddig gondoltuk. A férfi és a nő is másképp reagál ebben a helyzetben, de Freudnak is van egy féltékenységi elmélete. Dr. LifeThinkstockDöbbenetes: ilyen az, amikor egy színvak először lát színekethttp://www.life.hu/drlife/20150820-egy-szinvak-eloszor-lat-szineket-video.htmlCsodálatos videó.Dr. Life--4 dolog, amit facebookozás helyett csinálhatszhttp://www.life.hu/drlife/20150819-facebook-helyett-aludj-vagy-mozogj.htmlTeljesen rá vagy kattanva a közösségi oldaladra, ott éled az életed, egyfolytában azt figyeled, hogy mikor villan fel a piros boríték vagy a földgömb? A változatosság gyönyörködtet, csinálj helyette mást!Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.