Magyar celebpasik, akik sikeresek és még jótékonykodnak is

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Gábor/Origo -
kampány Pachmann Péter példakép Istenes Bence Csonka András napidoktor Fluor Tomi Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfimagazin  kezdeményezést indított el, amelyhez híres magyar celebek is csatlakoztak. A kampány célja, hogy olyan példaképeket állítson a közérdemű elé, akik nem csak munkájukban sikeresek, de emellett nyitott szemmel nézik a világ problémáit és karitatív munkákat is végeznek.

Művészek, televíziós személyiségek, sikeres üzletemberek is részt vesznek Magyarország egyik kiemelkedő férfimagazinjának jótékonysági kampányában. A magazin kezdeményezése olyan fontos témákra hívja fel a figyelmet, mint például a hátrányos helyzetű gyermekek segítése, a fogyatékossággal élő emberek társadalom integrációja, rászorulók étkeztetése vagy betegségek szűrése.

Fluor Tomi (balra), Istenes Bence (jobbra) Forrás: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Gábor/Origo

Míg Istenes Bence Flurot Tomival együtt csal mosolyt az emberek arcára, addig Csonka András ételt oszt és Gájer Bálint egy gyermekalapítványnak segít. A többi ismert férfi munkássága és a kampány részletei a Napidoktor.hu cikkében olvashatók!

Istenes Bence sérvet kapotthttp://www.life.hu/drlife/20151022-istenes-bence-a-sok-edzes-kovetkezteben-servet-kapott-gyogytornaszhoz-jart.htmlA sok edzés miatt sérvet kapott a népszerű műsorvezető, aki hetekig nem fordult orvoshoz a problémájával. Később gyógytornászhoz kellett járnia. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoIstenes Bence fellélegezhet: Megúszta a lágyéksérvműtétethttp://www.life.hu/drlife/20150422-napidoktor-istenes-bence-meguszta-a-servmutetet-lagyekserve-van-az-rtl-klub-sztarjanak.htmlKorábban sokat lehetett hallani arról, hogy Istenes Bence akár műtőasztalra is kerülhet lágyéksérve miatt. A műsorvezetőnek hatalmas szerencséje volt: a gyógytornának köszönhetően teljesen rendbe jött egészségügyileg.Dr. LifeFotó: Margitay Klára/Life.huIstenes Bence evésre biztatja szerelmét, Csobot Adélthttp://www.life.hu/drlife/20150416-istenes-bence-evesre-biztatgatja-10-kilot-fogyott-szerelmet-csobot-adelt.htmlA napokban fedeztük fel, hogy Csobot Adél 10 kilót fogyott, nagyon vékony lett az egykor gömbölyded énekesnő. Megkérdeztük szerelmét, Istenes Bencét, mit szól a lány fogyásához.Dr. Life--Furcsa szerkezettel a lábán járkál Fluor Tomihttp://www.life.hu/drlife/20150608-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-furcsa-szerkezettel-a-laban-jarkal-amit-gipsz-helyett-kapott.htmlA Wellhello együttes frontembere megmutatta, milyen szerkezettel pótolta a fekvőgipszet a lábán. A cél az volt, hogy végre könnyebben járjon-keljen.Dr. LifeFluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbehttp://www.life.hu/drlife/20110929-fluor-tomi-sulyosan-kimerult-belebetegedett-az-allando-koncertezesbe.htmlA tinisztár az elmúlt napokban kénytelen volt több fellépését is lemondani, mert a szervezete nem bírta tovább a felpörgetett életmódot. Dr. LifeCsonka Pici hangszálai veszélyben vannakhttp://www.life.hu/drlife/20140116-csonka-andras-szineszt-mindennapjait-egy-kellemetlen-betegseg-keseriti-meg.htmlCsonka András egy különleges betegséggel küzd, és egyelőre nem találja a megoldást az egyre gyötrőbb tünetekre.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.