Sokk! A lány szaruhártyájával együtt jött csak ki a halloweeni kontaktlencse

buli szaruhártya kontaktlencse fájdalom kórház Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Tia Goode a halloween bulira párducjelmezzel készült, ekkor még maga sem gondolta hogyan alakul az este további része a kontaktlencséje miatt.  

A halloween bulira a dél-walesi Tia fel akarta dobni szerelését egy menő, a párduc ruhájához illő, mintás kontaktlencsével. Csak, hogy a történet nagyon balul sült el: amikor hajnalban hazaérve megpróbálta kiszedni az egyiket, az alig mozdult, így csak segítséggel tudta kivenni. A másik kontaktlencsével a szemében pedig elaludt. Ez nem volt jó húzás: „Annyira fájt a szemem, hogy nem tudtam aludni, ezért bementem a kórházba” - mondta a lány.

Tia Goode Forrás: Facebook/Tiagoode

Végül az akkor már teljesen száraz kontaktlencsét úgy sikerült "kiműteni” a szeméből, hogy azzal szabályosan leszedték a szaruhártyáját is. Tia végül ép bőrrel, és egy kötéssel megúszta a dolgot. Azért kíváncsiak lennénk, hogy jövőre milyen jelmezt és hozzávalókat visel majd ezek után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.