8 éves kislányt diagnosztizáltak mellrákkal

Forrás: Go Fund Me Alliance -
betegség mellrák csomó diagnosztika daganat kislány mellkas tumor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg Chrissy Turner a világ legfiatalabb betege, akinél megállapították a gyilkos kór ezen változatát.

Az Utah államban élő Chrissy Turner egy hónappal ezelőtt vett észre egy csomót a mellkasában. A 8 éves kislány azonnal megmutatta a szüleinek is.

Forrás: Go Fund Me Alliance

Chrissyt hamarosan megműtik, családja és barátai pedig egy alapítványon keresztül már megkezdték a pénzgyűjtést a felépüléséhez szükséges gyógykezelések finanszírozására.

Mell- és petefészekrák: öröklődő tragédia

A BRC1 és BRC2 gének felelősek a generációkon végigvonuló mell- és petefészekrákok nagy részéért. Híres színésznőktől egészen az átlagos háziasszonyokig bárki hordozhatja, ám a korai felismerés többségüket megmentheti a rák kialakulásától vagy végzetessé válásától. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Az egykori tinisztárt, Shannen Doherty-t nagyon megviseli a betegsége: mellrákkal küzd!http://www.life.hu/drlife/20151117-shannen-doherty-szineszno-mellrakja-miatt-nagyon-rosszul-nez-ki.htmlMost jelent meg először a vörös szőnyegen a Beverly Hills 90210 sztárja, miután bejelentette, hogy mellrákja van. Dr. Life--Télen se add fel a sportolást!http://www.life.hu/drlife/20151124-telen-se-felejtsuk-el-a-sportolast-igy-kerulhetjuk-el-a-sportbaleseteket-is.htmlBeköszöntött a hideg idő, Európában már több országban havazik, ha folytatódik a lehűlés, akkor talán hamarosan már nálunk is elő lehet készíteni a szánkót és a korcsolyát. Milyen sportokat lehet űzni a havas, hideg időben, mire érdemes odafigyelni, hogy az önfeledt szórakozás során elkerüljük a balesetveszélyes helyzeteket? Dr. LifeThinkstockGégerákkal riogatják Peter Srámekethttp://www.life.hu/drlife/20151118-peter-sramek-enekest-a-tv2-sztarban-sztar-enekeset-gegerakkal-riogatjak.htmlAz énekes fül-orr-gégészhez fordult torokfájása miatt. A doktornő nem kertelt, elmondta, milyen következményekkel járhat a dohányzás. Dr. Life--Kiverte a biztosítékot a 24 évesen megőszült testépítő lány fotójahttp://www.life.hu/drlife/20151125-aleksandra-rudenko-testepito-lany-osz-haju-fotoja-kiverte-a-biztositekot.htmlAleksandra Rudenko testépítő meg akarta mutatni, mennyit fejlődött egy év alatt, de fotóira nem éppen azt a reakciót kapta, amit várt. Dr. Life--Stressz és kapcsolaterősítés - Így hat rád egy kiadós ölelkezéshttp://www.life.hu/drlife/20151124-ez-tortenik-a-testedben-akkor-ha-olelkezel-valakivel.htmlEgy friss kutatás szerint minél hosszabban ölelkezünk össze valakivel, annál inkább elősegíthetjük a kötődést, és annál egészségesebbek is leszünk. Dr. Life--Elképesztő! Személyiségzavara miatt néha lát a vak nőhttp://www.life.hu/drlife/20151125-szemelyisegzavarai-miatt-neha-lat-a-vak-no.htmlMeglepő tanulmány készült egy nőről, aki húszévesen, egy balesetben veszítette el a látását. A személyiségzavara miatt azonban mégis előfordul, hogy néha lát.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.