szépségápolás napidoktor kézápolás szépség Lilu tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető különösen odafigyel a bőrének üdeségére. A kezei ápolásához szükséges praktikáit egy hozzá igen közelálló személytől tanulta meg.

Az archoz hasonlóan a kéz bőre alapján is megtippelhetjük egy ember életkorát, a magyar nők több mint kétharmada mégis elsősorban arcbőre szépségére fókuszál – derült ki egy őssejtes kozmetikai termékcsalád szépségápolási felmérésből. A kezeink azonban ugyanúgy állandóan szem előtt vannak, mint az arcunk, ezért legalább annyira fontos, hogy ezeket is ápoljuk és fiatalon tartsuk – vallja Lilu, aki bár mindent megtesz azért, hogy formában tartsa magát, a korát semmiképpen sem szeretné letagadni. Sokszor fordulnak hozzá szépségápolási tippekért, ilyenkor mindenkinek azt tanácsolja, hogy ne a fiatalítás, hanem a természetesség legyen a legfontosabb cél.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Napidoktor.hu cikkéből kiderül milyen szépségápolási trükköt tanult Lilu édesanyjától és nagymamájától.

A lelkünkből fakad a szépségünk: smink nélkül kampányolnak a sztárokhttp://www.life.hu/drlife/20150813-smink-nelkul-kampanyolnak-a-sztarok.htmlA szépségünk belülről fakad: ezen elv apropóján készített fotósorozatot Éder Krisztián három magyar hírességről. A képekhez Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni natúr sminkben állt modellt, hogy a valódi, természetes szépség mellett kampányoljanak. Dr. LifeOrigoMűmellű férfi, illegális fenékinjekció, Disney-száj - Hol ér véget a szépség határa?http://www.life.hu/drlife/20150806-disney-mutet-plasztikai-sebeszet-szepseg-injekcio-mumell.htmlBeteges kitűnni akarás a tömegből, pszichológiai eset vagy hóbort? Mindenki más okból plasztikáztatja magát! A Life.hu összegyűjtött öt nagyon kirívó plasztikai esetet, amelyeknél a megváltozást kiváltó okok mind különbözőek voltak, bár némelyikkel kapcsolatban még mi sem térünk napirendre. Dr. LifeOrigoAmikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyekenhttp://www.life.hu/trend/20151221-kinos-szituaciok-szepsegversenyeken.htmlA vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében. Trend--5 kérdés a szépségről: Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151214-5-kerdes-a-szepsegrol-sarka-kata.htmlA csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, és figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Nagy Nikoletta szépségkirálynő a negyedik kedvence a Miss Universe verseny közönségénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-nagy-nikoletta-magyar-szepsegkiralyno-a-negyedik-a-miss-universe-vilagverseny-kozonsegszavazasan.htmlA magyar versenyző is bekerült a világverseny 5 legszebb hölgye közé a nem hivatalos közönségszavazáson. TV + Sztárok--Dobó Kata igéző szépség - csodás fotón pózolt a színésznő http://www.life.hu/sztarok/20151214-dobo-kata-szineszno-igezo-szepseg-azon-a-foton-amit-kozossegi-oldalan-osztott-meg.htmlGyönyörű szelfivel lepte meg rajongóit a színésznő, amelyen sugárzóan szép - ez nem is csoda, hiszen remek hétvégéje volt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.