Charlotte Bryant a kórházból üzent párjának, így közölte vele, hogy apa lett.

Charlotte Bryantnek 9 hónapon át fogalma sem volt arról, hogy terhes. A 20 éves lány, aki saját bevallása szerint egyáltalán nem gyanakodott, három különböző orvost is felkeresett ez idő alatt, ám egyikük sem állapította meg hátfájása valódi okát. 

A kép illusztráció.Forrás: Thinkstock

Mi több, az egyik orvos fájdalomcsillapítót írt fel a várandós lánynak, miután izomgyulladást diagnosztizált nála, egy másik szakember pedig hashajtót adott neki székrekedésre. Charlotte a Mirrornak elmondta: egyik nap hirtelen úgy érezte, azonnal vécére kell mennie, néhány másodpercen belül pedig meg is indult a szülés.

Ültem a vécé felett, és úgy éreztem, valami nagyon furcsa dolog van a lábaim között. Éreztem, hogy nyomnom kell, majd ahogy lenéztem, egy kis arcocskát vettem észre. Nagyon szürreális volt - magyarázta a brit lapnak a fiatal anyuka, akinek bátyja azonnal értesítette a mentőket. Charlotte a kórházból üzent gyermeke édesapjának, Danielnek, akit a lányhoz hasonlóan sokként ért, hogy szülő lett. A baba, aki a Joshua nevet kapta, nemrég hagyhatta el a kórházat. Az újdonsült családról ide kattintva nézhetsz képet.

Nem vette észre, hogy terhes - Íme a tudományos magyarázat
A legtöbben elképzelhetetlennek és hihetetlennek tartják, amikor arról hallanak, hogy egy nő csak hónapokkal később, netán a szülés előtt tudta meg, hogy terhes. Pedig van rá ésszerű magyarázat. A Life.hu cikkéért kattints ide!