Megnagyobbíttatta melleit Nicole Richie?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
mellnagyobbítás dekoltázs Nicole Richie mellműtét mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan nagyobb dekoltázzsal jelent meg egy Los Angeles-i eseményen Lionel Richie nevelt lánya.

A sokáig anorexiával küzdő Nicole Richie a minap a Fashion Los Angeles Awards divatesemény háziasszonyaként lépett a vörös szőnyegre, ahol csinos, mélyen dekoltált ruhája mellett látványosan nagyobbnak tűnő melleivel is felhívta magára a figyelmet.

Ilyen lett. Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

A Radar Online-nak a kétgyerekes anyuka egyik közeli forrása is megerősítette a műtét hírét:

Imádja az új kebleit

És ilyen volt. Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jason Merritt

Sokkal teltebbek most a mellei, és nem tűnik úgy, hogy ez néhány felszedett kilónak köszönhet. Jól néz ki

Szerinted is mellműtétet esett át Nicole Richie?

Cuba Gooding Jr. idegösszeomlást kapott http://www.life.hu/drlife/20160321-cuba-gooding-jr-teljesen-osszetort-a-forgatasok-alatt-idegosszeomlast-kapott-a-sztar.htmlA színész az American Crime Story - The People v. O.J. Simpson című sorozat forgatása közben lett rosszul. A sztár játssza majd a gyilkossággal megvádolt sportolót, O.J.Simpsont. Dr. Life--A gyógyszerész több mint egy fiókhúzogató – Ezúttal ők bizonyíthatnak!http://www.life.hu/drlife/20160322-hatodik-alkalommal-keresik-az-ev-gyogyszereszet-felhivas-es-reszletek.htmlA Magángyógyszerészek Országos Szövetségének koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara 2016-ban hatodik alkalommal hirdeti meg az „Év Gyógyszerésze” pályázatot. Dr. Life--A zene ad reményt az üvegcsontú nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160322-a-muveszet-ad-remenyt-az-uvegcsontu-nonek.htmlGaelynn Lea egy ritka örökletes betegségben, az úgynevezett üvegcsontúságban szenved, ami megakadályozta a normális növekedésben, ennek ellenére 20 éve hegedül, zenekarokban játszik, és kimondhatatlanul gyönyörű dalokat ír. Ezt mutatta meg a Tiny Desk koncerten. Dr. Life--Itt az új szupermelltartó - Életeket menthethttp://www.life.hu/drlife/20160320-melltarto-ami-erzekeli-a-mellrakot.htmlA női mell hőmérsékletéből már a kezdeti stádiumban érzékeli a rákos sejteket egy forradalmian új melltartó. Dr. LifeThinkstock„A boldogság szubjektív állapot, és nem egy végállomás” – Ma van a boldogság világnapja! http://www.life.hu/drlife/20160318-iden-negyedik-alkalommal-tartjak-a-boldogsag-vilagnapjat-szakertonket-kerdeztuk-az-erzesrol.html„A boldogság keresése az emberi lét egyik alapvető célja” – ezzel a mondattal nyilvánította az ENSZ március 20-át a boldogság világnapjának. A világnap legfőbb célja, hogy nemzetközileg felhívja a figyelmet arra az állapotra, amely pénzzel nem megvásárolható. Szakértőnk segítségével utánajártunk, miként érhetjük el és tarthatjuk meg a hőn áhított érzést. Dr. Life--Unod már, hogy ünnepekkor kidurransz a rengeteg kajától? – 5 tuti tipp, amivel elkerülöd a húsvéti túlevésthttp://www.life.hu/drlife/20160318-igy-keruld-el-a-husveti-tulevest-tippek-trukkok.htmlSokakkal előfordul az, hogy ünnepekkor nemcsak magukat engedik el, de engednek a terülj-terülj asztalkám kísértésének is. A túlevés fizikai tünetei kellemetlenek tudnak lenni, nemcsak felfúvódással, hasfájással, de fáradtsággal is jár. Fogadd meg tippjeinket, és idén kerüld el a túlevéssel járó kellemetlenségeket! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.