Közel 115 millió forintért operáltatta magát Ken babává - Most mégis foszlik az orra!

Forrás: Instagram / Rodrigo Alves -
operáció Barbie baba plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai műtétek függője, Rodrigo Alves 10 évet és közel 115 millió forintot szánt arra, hogy úgy nézzen ki, mint Ken-baba, ám nemrég akadt egy "kis" problémája: a szervezete ugyanis kilöki az új orrát.

Korábban már írtunk a 32 éves Rodrigo Alvesről, aki akkor még "csak" 38 milliót költött arra, hogy élő Ken babává változzon. Nos, ez az összeg azóta 305 ezer fontra, azaz 115 millió forintra emelkedett.

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A férfi elszántságát mutatja, hogy 2004 óta 42 szépészeti beavatkozáson esett át, azonban

a legutóbbi, februári műtétje nem úgy végződött, ahogy kellett volna.

A teste ugyanis nem fogadja el az új orrát: keletkezett rajta egy lyuk, és úgy tűnik, hogy az orrsövénye is kezd meglazulni, olyannyira, hogy már légzési nehézségeket is okoz.

Alvest jelenleg egy spanyol kórházban ápolják, antibiotikumokat kap a fertőzés ellen, de a doktorok szerint, ha

a kezelés nem használ, akkor le kell operálni az orrát.

Forrás: Instagram / Rodrigo Alves

A férfi Londonban él, ott is feküdt kés alá, ezért alig várja, hogy hamarosan hazatérjen, mert szerinte csak ott segíthetnek rajta. Ráadásul úgy gondolja, hogy spanyol útja tehet a fertőzésről, mivel ott nagyon meleg az idő, és rengeteg por van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.