Benkő László: "Kérem, mindenki imádkozzon Somló Tamásért"

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
Somló Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás állapotáról nem sokat tudni, ahogy zenésztársa, Kóbor János fogalmazott:magánügynek kezeli a betegségét. Most Benkő László, az Omega tagja árult el néhány részletet.

A zenész a Storynak elárulta, Somló Tamás első felesége, a jelenleg hawaiin elő Vas Léna az egyik azon kevesek közül, akiket az LGT legendás énekese megtűr a betegágyánál. A másik pedig a kislánya édesanyja, Gyöngyvér, akire a zenész mindenben számíthat.

"A barátom mindig sokat emlegette első szerelmét, nyilván mostanában még jobban hiányzott neki. Vakon megbízik benne, a puszta jelenléte is rengeteget számít, igazi támasza a bajban. Gyöngyvérrel a legnagyobb egyetértésben ápolják Tamást, nyilván emellé minden orvosi segítséget megkap a felépüléshez. Kérem mindenkitől, hogy szorítson Tamásnak, és ha tud, imádkozzon érte, mert nála jobb és szerethetőbb embert nem ismerek" - mondta Benkő a Story magazinnak, aki azt is elárulta, pontosan tudja milyen betegség gyötri Somlót, de nem hozza és nem is hozhatja nyilvánosságra.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.