A nő, aki kis híján belehalt a mellplasztikába

Forrás: Facebook/Lianne Young -
plasztikai műtét plasztikai beavatkozás mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság már szinte rutinműtétnek számít egy mellplasztika, nemrég azonban egy angol nőnek majdnem az életébe került az, hogy dúsabb kebleket szeretett volna. 

A Daily Mail cikke szerint a 41 éves Lianne Young férje vágyát szerette volna teljesíteni azzal, hogy megcsináltatja kebleit 75D-ről G-re. Már eleve szilikon volt Lianne melleiben, csak nagyobbra akarta volna őket cseréltetni. Egy bankoki, nagyon elegáns kórházba ment elvégeztetni a beavatkozást, ám az orvos láttán rossz érzés fogta el. "Az doki minden cécó nélkül beledöfött egy tűt a mellembe, mondván, hogy leszívja az implantátumban lévő folyadékot".

Lianne Forrás: Facebook/Lianne Young

Lianne végül azt hitte, minden rendben ment, ám amikor lekerültek a kötések, a mellei rémesen festettek: a sebei pedig elfertőződtek, vérmérgezést kapott, és egy halálos baktérium is megtámadta a testét.

Lianne az első műtét után Forrás: Facebook/Lianne Young

A kétgyermekes édesanya, aki egyébként anno pornósként dolgozott, úgy érezte, nincs remény, és bele fog halni a műtét következményeibe, sőt, már a saját temetését kezdte tervezni. Jópár beavatkozásnak és a közel húszmillió forintos kezeléssorozatnak köszönhetően a nő ma már jól van, de nagyon lefogyott, kihullott a haja, és az implantátumait is el kellett távolítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.