Horrorbaleset: Szétszakadt Kucsera Gábor bokája

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
Tápai Szabina bokasérülés Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, az Édes élet férfi sztárjai focicsapatot al­kotnak, és megmérkőznek egy veterán válogatottal. A Berki Krisztián, Curtis, Kucsera Gábor, Pintér Tibor négyes még bizakodásra is adhatna okot, azonban az Alekosz, Emilio ékpár alapos fejtörést okozhatott alkalmi edzőjüknek, Urbán Flóriánnak. A mérkőzés azonban sajnos nem ezért lett emlékezetes, legalábbis Kucsera Gábornak.

"Már az ötödik percben szétszakadt a bokám" - panaszkodott a Borsnak Kucsera, majd felidézte a horrorsérülést. "A strandon fociztunk, a fűben, de elég hepehupás volt a talaj. Ahogy fordultam és letámasztottam a lábam, hatalmas reccsenést hallottam és összeestem.

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor

Anno az olimpia előtt is ugyanilyen sérülést szenvedtem, akkor meg is műtöttek. Most hat hét alatt gyógyulok majd meg, rehabilitációra járok és bokamerevítőt hordok. Az a szerencse, hogy a nyaraláson már túl vagyunk a családdal" – magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.