Mészáros Árpád Zsolt TV2 Sztárban sztár Ezek megőrültek! (vetélkedő) baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész rendkívül szerencsétlenül járt az Ezek megőrültek vetélkedő forgatásán: elesett és eltört a bordája. Most jött a legrosszabbul a sérülés, hiszen színházi munkái mellett ősztől a Sztárban sztárban is szerepelne.

Komoly sérülést szenvedett Mészáros Árpád Zsolt egy vetélkedő forgatásán. Szerencsétlenül esett, aminek következtében eltört a bordája. A színész már rutinos a törésekben, ezért tudja, hogy egy ilyen sérüléssel nem sok mindent lehet kezdeni.

Forrás: RTLKLUB

"Egy színpadi sérülés következtében már korábban zúzódott a bordám. A forgatáson pedig egy rossz lépésnek köszönhetően

a medence szélének estem, így két bordám eltört,

ami egy izomszöveti gyulladással párosul" - mondta a Blikknek a színész, akinek Berki Krisztán is segített. "Berki Krisztián akkor látta hogy tényleg komolyabb fájdalmaim vannak, amikor kicsordult a könny a szememből. Krisztiánban egyébként nagyon pozitívan csalódtam, a teljes stáb mellett ő volt az, aki maximálisan támogatott" - mondta MÁZS, akinek most pihennie kell, és a nevetés is tiltólistára került. A munkát azonban nem hagyhatja abba.

"Pénteken már Szegeden lépek fel, azt az előadást végig tudom játszani.

Minden erőmet igyekszem összeszedni, hiszen hamarosan a Sztárban sztárban is színpadra kell állnom" - mondta a színész. Nem ő az egyedüli aki a nemrég nyilvánosságra került Sztárban sztár versenyzői közül lesérült: Polyák Lillának szintén bizonytalanná vált a szereplése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.