Fésűs Nelly nagyon csúnyán megsérült egy forgatáson

Forrás: TV2 -
forgatás Ezek megőrültek! (vetélkedő) sérülés Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly a veszélyes helyzetekbe is belemegy, és hajlandó kicsit megbolondulni is. Nem riad vissza a nehezebb feladatoktól sem, ennek most azonban szomorú vége lett. Nagyon csúnyán megsérült az Ezek Megőrültek! című műsor forgatásán.

Nem a finom feladatokról és a sztárok simogatásáról szól az Ezek Megőrültek! című szórakoztató műsor, erre rá kellett jönnie Fésűs Nelly-nek is. A színésznő ugyanis elég komolyan megsérült a forgatáson. Nelly az Instagram-oldalán mutatta meg, mit szenvedett el a műsor kedvéért. Szinte az egész lába lila lett, amit valószínűleg egy jó darabig pihentetnie kell, hogy rendbe jöjjön.

Nehezen megy az elalvás? Ezek a módszerekkel nem lesz problémahttp://www.life.hu/drlife/20160830-elalvast-segito-tippek-es-modszerek.htmlA nap folyamán minden egyes gondolat, élmény vagy érzés kapcsán újabb és újabb kapcsolatok jönnek létre az agysejtjeink között. Ezek az éjszaka során újrarendeződnek, hogy másnap, amikor felébredünk, ismét újabb kapcsolatok alakulhassanak ki. Ezért is létfontosságú az alvás, hiszen az agy alvás nélkül képtelen lenne arra, hogy bármit megjegyezzen, megtanuljon, vagy egyáltalán kapcsolatot létesítsen a környező világgal. Dr. LifeOrigoA történelem legpusztítóbb betegségei: a spanyolnáthahttp://www.life.hu/drlife/20160830-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-spanyolnatha.htmlKevesebb mint két év leforgása alatt milliók halálát okozta a spanyolnátha, ami a becslések szerint több emberrel végzett, mint Hitler, a nukleáris fegyverek és a korszakban történt terrortámadások együttvéve. Az 1918 és 1919 között pusztító járvány a Föld teljes lakosságának nagyjából a 4 százalékát betegítette meg. A Life.hu sorozatában ezúttal a spanyolnátha „útját” mutatjuk be. Dr. Life--Vigyázz a szelfizéssel, tetves lehetsz!http://www.life.hu/drlife/20160830-a-sok-szelfi-miatt-szaporodnak-a-fejtetvek-a-holland-kozepiskolakban.htmlA diákok szelfimániája miatt szaporodnak a fejtetvek a holland középiskolákban - figyelmeztetnek a helyi szakemberek. Dr. LifeHízás, fogyás, depresszió – Egy betegség, ami a sztárokat sem kímélihttp://www.life.hu/drlife/20160829-pajzsmirigy-problemakkal-kuzdo-sztarok-oprah-winfrey-zoltan-erika-csepregi-eva-kiraly-linda.htmlLegyen szó alul- vagy túlműködésről, a pajzsmirigy működésével kapcsolatos problémák akár egy egész életen át végigkísérheti a betegek mindennapjait. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik valamilyen módon érintettek voltak ebben a megbetegedésben. Dr. Life--A nőknek jobban fáj, mint a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20160825-a-noknek-jobban-faj-mint-a-ferfiaknak-ha-betegek.htmlAz orvosi irodalomban is számtalan nyoma van annak, hogy a gyengébbik nem tagjai jóval intenzívebben élik meg a fájdalmat egyes betegségek során, mint a férfiak. Egy friss kutatás pedig nemrég bebizonyította ennek igazát. Dr. LifeOrigoJárni és beszélni is újratanult az egykori Barátok köztöshttp://www.life.hu/drlife/20160829-a-baratok-kozt-hoffer-misije-vagyis-halasz-gabor-a-stroke-utan-jarni-es-beszelni-is-ujratanult.htmlAugusztus elején kapott stroke-ot a Barátok közt egykori szereplője, aki Hoffer Misit alakította a sorozatban. Borzalmas élményeiről most élőben is mesélt a Mokkában. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.