Mariana Mendes kapott már hideget-meleget a külseje miatt, de ő akkor sem szégyelli magát, és nem is rejtegeti a külsejét a világ elől. 

A brazil származású fiatal nőt sokszor nevezték furcsának és csúnyának, mert egy óriási anyajegy van az arcán. Születése óta így néz ki, de a csúfolódások ellenére is úgy érzi, őt ez az anyajegy teszi egyedivé, különlegessé. 

"Miután ekkora anyajegyet nem nagyon láttak még az emberek, ezért természetes, hogy időnként megbámulnak vagy kérdezősködnek. De ez engem egyáltalán nem zavar" - mondta Mariana.

Elmesélése szerint volt olyan, aki sminknek vagy tetoválásnak gondolta, és olyan is, aki csúnyának, furcsának nevezte a 24 éves lány arcát. Az édesanyja gyermekkorában elvitte egy lézeres bőrkezelésre, mert attól félt, hogy felnőtt korában szégyellni fogja a külsejét, ám az orvosok sem tudtak ebben segíteni. 

Szerencsére Marina azonban elfogadta és szereti önmagát. Ráadásul a bőrelváltozás nem kóros, ezért a barzil lány egészségét sem veszélyezteti. A Marianaról készült képeket itt tudod megtekinteni