Rodrigo Alves számos plasztikai műtéten esett már át azért, hogy ő legyen az élő Ken baba, de még nincs vége. Újabban a szemét akarja megoperáltatni azért, hogy barnából jeges szürkévé váljon a színe. Ezzel a vakságot is kockáztatja, de nem érdekli.

Rengetegszer esett már át szépészeti beavatkozáson Rodrigo Alves vagy, ahogy még többen ismerik az élő Ken baba. Többször került már életveszélybe az operációk során, de eddig semmi nem tántorította el őt attól, hogy folytassa, sőt újabb műtétre készül! Ezúttal a szemét operáltatja meg, hogy barna helyett jeges szürke színű legyen!

Elköszönne a kontaklencsétől RodrigoForrás: Instagram/Rodrigo Alves

Mondanunk sem kell, hogy a műtét nem veszélytelen. Egy néhány milliméteres rést vágnak a szemgolyójába, így ültetik be a mesterséges íriszt. Az eljárást csak néhány helyen végzik a világon. A 33 éves Rodrigo Újdelhiben készül megműttetni magát. Az operáció 8000 fontba, azaz 2,8 millió forint körüli összegbe kerül majd. Az Egyesült Királyságban sem tilos ez a műtét. Egyszerűen nem ajánlott teljesen ép szemű embereknek, mivel olyan kockázatokkal járhat, mint a vakság. Rodrigo Alves azonban nem foglalkozik a rizikókkal, bízik a legjobbakban és kés alá fekszik - írja a Mirror.