Shannen Doherty haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shannen Doherty régóta küzd a gyilkos kórral, természetesen a kemoterápia alatt kihullott haja a legkisebb problémája volt egy darabig. A színésznő ma már jobban van, így egyre többet gondol a hosszú hajára is.

A színésznő nem titkolta el, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül. Shannen Doherty mellrákkal küzd, és gyakran jelent állapotáról a rajongóinak. Mélypontjait és a jobb pillanatokat is megosztotta követőivel, akik egy emberként szurkoltak és szurkolnak még ma is a felépüléséért. A színésznő annak idején azt is megmutatta, milyen volt, amikor meg kellett válnia hosszú hajától, ami egy darabig egyáltalán nem foglalkoztatta, hiszen a túlélésért küzdött.

Shannen Doherty hosszú hajat szeretne Forrás: AFP

Ma már azonban, hogy jobban van, egyre jobban szeretne ismét hosszú hajat. Instagram-oldalán közzé is tett egy olyan fotót, amelyen még vállig érő tincsekkel látható. A képhez tartozó leírásban kifejtette, nagyon hálás azért, hogy életben van, és hogy többet törődhet olyan dolgokkal, amiket szeret: családjával, az írással, a színészettel. De mégis, a hosszú haj az elsők között szerepel a kívánságlistáján!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.