Nőként született Colter Alexander, de ma már férfi testben él: így alakult át - Fotók!

férfi transzneműek átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sashaként látta meg a napvilágot Alexander, de mindig is tudta, hogy rossz testbe született. 20 éves korában döntötte el, hogy megkezdi átalakulását, és dokumentálta is. Így lett nőből férfi.

Nehéz döntést hozott meg Colter 20 éves korában, úgy döntött, hogy megkezdi az átalakulását, amire egész addigi életében készült. A transzszexuális férfi nőként látta meg ugyanis a napvilágot, de már 8 évesen tudta, hogy rossz testbe született, ám akkor még nem volt bátorsága lépni, évekkel később azonban nemcsak az elhatározás született meg benne... Felkeresett egy orvost, aki segített neki a következő 4 évben, hogy férfivá váljon.

Egyelőre csak tesztoszteront szed, de azt dokumentálta, hogyan alakította át a testét a férfi hormon, valamint a rengeteg edzés. Ugyan egyelőre kés alá nem feküdt, de hamarosan azt is tervezi. Colter tudja, hogy jó döntést hozott, de családjának nehezen mondta el, hogy mire készül. „A legnehezebb része az volt, hogy el kellett mondanom a családomnak. Annyira szorongtam ettől, hogy sokáig kiszorítottam őket az életemből, mert tudtam, hogy ez mindenki számára nagyon nehéz. A családom próbálkozik, de nem találkozunk túlságosan gyakran" – mondta a Daily Mailnek Colter, aki a szerelmét is megtalálta.

/1709/N_k_n201791414231

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.