Soma Mamagésa gyógyító energiáival forrasztotta össze törött lábát

Forrás: Facebook/Soma Mamagesa -
gyógyítás lábtörés Soma Mamagésa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésa próbára tette szervezetét és erejét, ugyanis törött lábával nem rohant azonnal orvoshoz: két hétig járt, táncolt és élvezte az életet. Szerinte mindezt annak köszönheti, hogy elő tudta hívni öngyógyító erejét.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy tulajdonképpen összeforrasztották saját, eltörött lábukat, ám Somának ez is sikerült. Az egyik tábora alatt történt vele baleset: borzalmasan fájt a lába, de előhívta öngyógyító erejét, ennek köszönhetően nemcsak az egyhetes tábort csinálta végig, de még egy hetet rá is húzott, miközben táncolt és élvezte az életet. Csak ezután ment orvoshoz, de nem sok munkát hagyott nekik.

Soma Mamagésa magát gyógyította meg Forrás: Facebook/Soma Mamagesa

A búcsúesten már éjjel kettőig mezítláb táncoltam"

Méhtisztító szeánszokat is tart (18+)

Soma Mamagésa nem először ír a méhtisztításról, és ezúttal is őszintén osztja meg követőivel, hogy miért is van erre szükség. Szerinte azért, mert "minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk", ettől pedig meg kell tisztulni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.