Soma Mamagésa próbára tette szervezetét és erejét, ugyanis törött lábával nem rohant azonnal orvoshoz: két hétig járt, táncolt és élvezte az életet. Szerinte mindezt annak köszönheti, hogy elő tudta hívni öngyógyító erejét.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy tulajdonképpen összeforrasztották saját, eltörött lábukat, ám Somának ez is sikerült. Az egyik tábora alatt történt vele baleset: borzalmasan fájt a lába, de előhívta öngyógyító erejét, ennek köszönhetően nemcsak az egyhetes tábort csinálta végig, de még egy hetet rá is húzott, miközben táncolt és élvezte az életet. Csak ezután ment orvoshoz, de nem sok munkát hagyott nekik.

Soma Mamagésa magát gyógyította megForrás: Facebook/Soma Mamagesa

„Épp megérkeztem a második nyári táboromba, és a hatalmas bőröndömet próbáltam kiszedni a kocsiból, ám nem vettem észre a járdaszegélyt. A nagy lendülettől magam alá gyűrődött a bal lábam, iszonyúan fájt, és pillanatok alatt bedagadt. De eldöntöttem, erre most nincs időm, mindjárt kezdődik a tábor. (...) A jobb kezemmel felnyúltam az égbe, és kértem a gyógyító energiát, majd fél perc után felegyenesedtem, és bicegve becipeltem a cuccaimat. (...) A búcsúesten már éjjel kettőig mezítláb táncoltam" – árulta el a Storynak Soma, aki még egy hétig nem ment orvoshoz. Végül mégis meglátogatta a doktorokat, akik értetlenül álltak a helyzet előtt. Feltettek egy fekvőgipszet, de kilenc nap után leszedték, és az újbóli röntgen megállapította, már csak milliméterek hiányoznak a teljes gyógyulásig. A biztonság kedvéért kaptam egy merevítőt" – mondta Soma, aki biztos abban, hogy a gyógyító energiáinak köszönheti a csodás felépülést.

Méhtisztító szeánszokat is tart (18+)
Soma Mamagésa nem először ír a méhtisztításról, és ezúttal is őszintén osztja meg követőivel, hogy miért is van erre szükség. Szerinte azért, mert "minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk", ettől pedig meg kell tisztulni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!