Élvonalbeli brit atléta után nyomoz a rendőség: HIV-vírussal fertőzte meg szeretőjét

atléta HIV-vírus Nagy-Britannia fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy kiről van szó, azt még nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy a rendőség már kihallgatta.

A brit sztársportoló a gyanú szerint tudatosan betegítette meg szeretőjét. A büntetése akár életfogytig tartó börtönbüntetés is lehet.

Sajtóértesülések szerint az atlétát február 12-én hallgatták ki, súlyos testi sértés miatt indítottak ellene eljárást. A kihallgatásra önként jelentkezett.

A Dailystar azt írja, hogy a sportoló és a szeretője 2013 és 2014 között voltak együtt. A sértett szerint a partnere nem mondta el, hogy HIV fertőzött. Betegségéről csak akkor szerzett tudomást, amikor meglátta, hogy gyógyszereket szed. Ezután megvizsgáltatta magát, és kiderült, hogy már ő is beteg.

A 2022-es téli olimpiára vágyik a pornósztár, Melo Imai: snowboardoznahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-2022-es-teli-olimpiara-vagyik-a-pornosztar-snowboardozna.htmlÉveken át pornózott Melo Imai, de most már más vágyai vannak: indulni szeretne a 2022-es téli olimpián. TV + SztárokOrigoElhagyta fiatal szerelme Ewan McGregort, pedig a lány miatt vált el 22 év házasság utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180225-elhagyta-fiatal-szerelme-ewan-mcgregort-pedig-a-lany-miatt-valt-el-22-ev-hazassag-utan.htmlÚgy tűnik, hiába hagyta ott feleségét fiatal kolléganője kedvéért Ewan McGregor, a kapcsolatuk nem tartott sokáig. A 34 éves Mary Elizabeth Winstead máris otthagyta a 46 éves színészt.TV + SztárokThinkstockFordulat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180225-fordulat-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-ugyeben.htmlAz elmúlt hetekben attól volt hangos a sajtó, hogy Pécsi Ildikó nem könyörül meg unokáján és egykori menyén, Pártos Csillán: lekapcsoltatja a gázt a lakásban, ahol élnek. A színésznő azonban nem tud ilyen eljárásról - írja a Ripost.TV + Sztárok--Nem tartott soká a szerelem: Baukó Éva ismét szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180225-nem-tartott-soka-a-szerelem-bauko-eva-ismet-szingli.htmlBaukó Éva január végén vallotta be, hogy újra szerelmes. "Van egy férfi az életemben, aki iránt mélyebb érzéseket táplálok" - mondta akkor. Nos, úgy tűnik, a nagy érzések egy hónap alatt el is múltak. A ValóVilág egykori botrányhősnője azt is elárulta, hogy mi volt a gond.TV + Sztárok--Újra szerelmes a TV2 csinos műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-ujra-szerelmes-a-tv2-csinos-musorvezetoje-szabo-dora.htmlSzabó Dóra a Jóban Rosszban egykori színésznője, a Mokka műsorvezetője ismét boldog. Az egyedül töltött évek után végre társra talált.TV + Sztárok--Így néz ki bikiniben Berki Krisztián új barátnője, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-igy-nez-ki-bikiniben-berki-krisztian-uj-baratnoje-katona-renata.htmlBerki Krisztián a napokban vállalta fel új párkapcsolatát: hatalmas szerelemben él a Mazsival, azaz Katona Renátával. A csinos üzletasszonynak két jólmenő cukrászdája van, és nagyon csinos is.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.