Orbán József daganata körömnyire összezsugorodott

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
betegség daganat Orbán József rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter vendége volt Orbán Józsi, akinél ősszel diagnosztizáltak daganatos betegséget. A 69 éves énekes most elárulta, lassan végéhez közeledik a kezelés és szerencsére a daganat összezsugorodott.

Orbán Józsi otthonában lett rosszul ősszel, majd bevitték a kórházba, ahol az orvosok megállapították, hogy daganat van a tüdejében és az agyában. Ezt követően kezdték meg a kemoterápiát, amit sokszor nehezen visel. A kezelések hatására azonban ma már alapvetően jobban van, olvasni és tévét nézni is tud.

A legendás 100 Folk Celsius énekese most Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben, ahol elárulta, szinte teljesen összeomlott, amikor az orvosok közölték vele a diagnózist.

Feladtam, kiszámoltam, kit és mit hagyok itt. Bár nem írtam meg a végrendeletemet, fejben mégis megcsináltam. Annyira sokkolt az egész dolog, nem akartam elhinni, hogy ez így hirtelen jöhet..." – mesélte Orbán Józsi, aki elárulta azt is, hogy bizakodik, gyógyulása a lehető legjobb úton halad. „Közel öklömnyi volt a daganat, de a kezelésektől már körömnyire összement. Mindenféle vizsgálatot végigcsináltam, most a kemoterápiát, ebből még 2-3 van hátra. Sokszor nehezen bírom."

Orbán József az Esti Frizbiben mesélt állapotáról Forrás: ATV/Esti Frizbi

A műsorban beszélt arról is, hogy a legtöbb idejét pihenéssel tölti, mindig akad társasága és a barátai is ott vannak, hogy segítsenek neki.

Többnyire fekszem otthon az ágyon és várom a vendégeimet, akik jönnek és ellátnak mindennel, mosnak, takarítanak, kiteszik a gyógyszereket... A barátnőm is elég gyakran van nálam. Rá mindig számíthatok."

A teljes beszélgetés vasárnap este lesz látható az ATV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.